Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Студии на случај

Филтер: 
Филтер за тема за студија на случај

Доверба на фондацијата NHS на Универзитетот во Јужен Ворвикшир

Мобилен театар Vanguard и клинички тим помагаат да се намали времето на чекање за ортопедска хирургија, локално и за соседните фондови
Прочитај повеќе

Универзитетската болница Свети Џорџ Фондацијата NHS

Обезбедување простор за да се овозможи целото патување на пациентот, од пристигнување до отпуштање дома – на начин за максимална контрола на инфекцијата.
Прочитај повеќе

Болница Басетлав, Донкастер

Мобилни операциони сали во болницата Басетлау, Донкастер и Басетлау NHS Trust
Прочитај повеќе

Општата болница Ферфилд, Бури

Програма за изборни реформи во Големиот Манчестер, пакет за ендоскопија со двојна процедура.
Прочитај повеќе

Блекпул наставни болници Фондацијата НХС

Модуларно одделение во болницата Блекпул Викторија
Прочитај повеќе

Северна окружна болница Алвсборг, Тролхетен, Шведска

Оперативен театарски комплекс во болницата во округот Северен Алвсборг, Тролхетен, Шведска
Прочитај повеќе

Ланкашир наставни болници NHS Trust

Пакет за интервентна радиологија во наставните болници во Ланкашир, NHS Trust.
Прочитај повеќе

Градската болница во Питерборо

Иновативната установа за „предавање на брза помош“ го зголемува капацитетот на пациентите во зафатени времиња и овозможува персоналот на брзата помош да биде прераспореден за да одговори на повиците на 999.
Прочитај повеќе

Центар за катаракта во Њукасл Вестгејт, Фондации на NHS

Центарот за катаракта во Њукасл Вестгејт е инсталиран за да се справи со значителниот заостаток кај пациенти кои чекаат рутинска операција на катаракта. Од неговата инсталација, објектот забележа дека просечното време поминато во објектот се намали од 3-4 часа на помеѓу 45 минути и еден час.
Прочитај повеќе

Општа болница Вексфорд, Ирска

Мобилен пакет за ендоскопија во Општата болница Вексфорд, Ирска.
Прочитај повеќе

Општа болница Сент Мартен, Дафел, Белгија

Модуларна хибридна операциона сала за зголемување на капацитетот.
Прочитај повеќе

Болница Дерифорд, Плимут

Мобилно и модуларно хируршко решение со мешан модалитет е инсталирано во соработка со University Hospitals Plymouth NHS Trust за да се обезбеди дополнителен офталмолошки капацитет во болницата Дерифорд.
Прочитај повеќе

Бакингемшир здравствена заштита NHS Trust

Во болницата Стоук Мандевил беше инсталиран мобилен ламинарен тек, кој го зголемува офталмолошкиот капацитет, изведувајќи дури 400 процедури во период од 10 дена.
Прочитај повеќе

Болница округот Дорсет, Дорсет

Мобилниот операционен салон на Vanguard помага да се намалат листите на чекање во болницата во округот Дорсет.
Прочитај повеќе

Универзитетска болница Скане (SUS), Малме, Шведска

Распоредувањето на комплексот модуларен операционен театар во болница во Шведска помогна да се обезбеди дополнителен капацитет
Прочитај повеќе

Болница Исала, Цволе, Холандија

Новиот модуларен комбиниран центар за лекување ја зголемува ефикасноста во болницата Исала.
Прочитај повеќе

Клиники Бергман, Ријсвајк, Холандија

Со задоволство го прифативме предизвикот да изградиме операциски комплекс, кој ќе содржи две операциони сали и старечки оддел.
Прочитај повеќе

Златен јубилеј, Национална болница, Клајдбанк

Помага да се зголеми капацитетот за извршување на повеќе операции и да се намали времето на чекање
Прочитај повеќе

Болницата Вилхелмина, Асен, Холандија

Пакетот за мобилна испорака Vanguard го зголемува капацитетот во болницата Вилхелмина.
Прочитај повеќе

Универзитетските болници во Оксфорд, Фондацијата НХС

Мобилната единица за деконтаминација на ендоскоп Vanguard и овозможува на болницата Џон Редклиф да ги одржува своите услуги со полн капацитет без пречки.
Прочитај повеќе

Algemeen Stedelijk Hospital (ASZ), Белгија

На болницата Algemeen Stedelijk и требаше решение за да ја покрие нивната петмесечна програма за реновирање. Vanguard им понуди брз и ефективен одговор на предизвикот од застојот на театарот.
Прочитај повеќе

Болница Витибуш, Пемброкшир

За да обезбеди подобрен проток на пациенти со катаракта, Vanguard испорача мобилна болница во посета на болницата Витибуш за да обезбеди краткорочно зголемување на капацитетот
Прочитај повеќе

Кралската болница на принцезата, Телфорд

Vanguard обезбеди болница во посета на болницата во Shrewsbury and Telford NHS Trust за да помогне во поддршката на зголемената продуктивност во ортопедијата на горните екстремитети и денталната хирургија
Прочитај повеќе

Клиниката Хагланден, Холандија

Клиниката Хагланден ја најде својата единствена операциона сала надвор од употреба по поплавите. Vanguard обезбеди брз одговор кој ги заштити приходите на болницата и го одржува пристапот на пациентите до услугите
Прочитај повеќе

Универзитетската болница Норфолк и Норвич, Норфолк

Кога на Универзитетската болница Норфолк и Норвич им требаше дополнителен капацитет за проактивно да обезбеди зголемена побарувачка, Vanguard распореди болница во посета за да понуди поддршка
Прочитај повеќе

Kreisklinik Грос-Умштат, Германија

Распоредувањето на мобилна операциона сала во окружна болница во Германија помогна да се спроведе забрзана програма за реновирање
Прочитај повеќе

Болница Бедфорд, Бедфордшир

Со обемна работа планирана за нивниот оддел за ендоскопија, на болницата во Бедфорд и требаше решение за да се негира ризикот од потенцијално нарушување на услугите што се нудат во болницата.
Прочитај повеќе

Болница Бесингсток, Хемпшир

Пакетот за мобилна ендоскопија Vanguard е дел од стратегијата за постигнување акредитација на JAG во болницата Бејсингсток.
Прочитај повеќе

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Контактирајте не

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница