Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Вести

Филтер: 
Филтер за категорија вести
Филтер за ознаки за новости
Филтер за датум на вести

Vanguard се изложува на European Healthcare Design 2024

Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година на Кралскиот колеџ за лекари, Лондон од 10-ти до 12-ти јуни.
Прочитај повеќе

Кои се придобивките од мобилниот театар Vanguard, поставен како „Изборен центар“?

Глен Барли (Главен извршен директор) и Харкамал Херан (Главен оперативен директор) од Универзитетот Јужен Ворвикшир, NHS FT, разговараат со извршниот директор на Vanguard, Крис Блеквел-Фрост
Прочитај повеќе

Како е да се работи во мобилно кино Vanguard, поставено како „Изборен центар“?

Тим Робертсон, консултант ортопедски хирург во болницата Ворвик, разговара со извршниот директор на Vanguard, Крис Блеквел-Фрост.
Прочитај повеќе

Создаден за лекари, со експертиза на лекарите: правење модуларно на начин Vanguard

Нашата цел се протега надвор од само исполнување на посакуваните спецификации за капацитет; ние сме посветени на негување средина која негува супериорно клиничко искуство.
Прочитај повеќе

Нашата изложба во Healthcare Estates 2023 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Создаден за лекари, со експертиза на лекарите: правење модуларно на начин Vanguard

Нашата цел се протега надвор од само исполнување на посакуваните спецификации за капацитет; ние сме посветени на негување средина која негува супериорно клиничко искуство.
Прочитај повеќе

Како модуларните капацитети нудат зголемен капацитет

Додавање капацитет во рок од неколку месеци со модуларен
Прочитај повеќе

Vanguard се изложува на Healthcare Estates 2023 година

Конференција и изложба на Институтот за здравствено инженерство и управување со имот (IHEEM) - 10-ти и 11-ти октомври 2023 година, Централ Манчестер.
Прочитај повеќе

Vanguard лансира уникатен интерактивен тест објект за да им помогне на здравствените работници да ја креираат својата операциона сала

На настанот за промоција одржан во неговиот модуларен производствен погон во Холандија, на Vanguard Healthcare Solutions им се придружија повеќе од 80 поканети гости од даватели на здравствени услуги и партнерски компании низ Европа кои ја уживаа првата можност да го посетат новиот центар.
Прочитај повеќе

Одбележување на 75 години од NHS

NHS го достигна својот 75-ти роденден и нашите луѓе ја слават оваа пресвртница низ ОК.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница