Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Lajme

Filtri: 
Filtri i kategorisë së lajmeve
Filtri i etiketave të lajmeve
Filtri i datës së lajmeve

Vanguard po ekspozon në European Healthcare Design 2024

Jemi duke ekspozuar në European Healthcare Design 2024 në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve, Londër në datat 10-12 qershor.
Lexo më shumë

Cilat janë përfitimet e një teatri celular Vanguard, i ngritur si një "Hub zgjedhor"?

Glen Burley (Shef Ekzekutiv) dhe Harkamal Heran (Zyrtar Kryesor Operativ) i Universitetit South Warwickshire NHS FT, flasin me CEO të Vanguard, Chris Blackwell-Frost
Lexo më shumë

Si është të operosh në një teatër celular Vanguard, të ngritur si një "Qendra zgjedhore"?

Tim Robertson, kirurg ortopedik konsulent në spitalin Warwick, flet me CEO të Vanguard, Chris Blackwell-Frost.
Lexo më shumë

Ndërtuar për klinikët, me ekspertizën e klinicistëve: duke bërë modulare në mënyrën Vanguard

Objektivi ynë shtrihet përtej përmbushjes së specifikimeve të kapacitetit të dëshiruar; ne jemi të përkushtuar për të kultivuar një mjedis që ushqen një përvojë klinike superiore.
Lexo më shumë

Ekspozita jonë në Healthcare Estates 2023

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.
Lexo më shumë

Ndërtuar për klinikët, me ekspertizën e klinicistëve: duke bërë modulare në mënyrën Vanguard

Objektivi ynë shtrihet përtej përmbushjes së specifikimeve të kapacitetit të dëshiruar; ne jemi të përkushtuar për të kultivuar një mjedis që ushqen një përvojë klinike superiore.
Lexo më shumë

Si Objektet Modulare ofrojnë kapacitet të zgjeruar

Shtimi i kapacitetit brenda pak muajsh me modular
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2023

Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard lëshon një strukturë unike testimi interaktive për të ndihmuar profesionistët e kujdesit shëndetësor të krijojnë sallën e tyre operative

Në një ngjarje të lançimit të mbajtur në objektin e saj të prodhimit modular në Holandë, Vanguard Healthcare Solutions iu bashkuan më shumë se 80 të ftuar nga ofruesit e kujdesit shëndetësor dhe kompani partnere në të gjithë Evropën, të cilët shijuan mundësinë e parë për të vizituar qendrën e re.
Lexo më shumë

Duke festuar 75 vjetorin e NHS

NHS ka mbushur ditëlindjen e saj të 75-të dhe njerëzit tanë e kanë festuar këtë moment historik në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe