Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi>
Karriera

Bëhuni pjesë e një ekipi në zgjerim brenda MB

Si është të punosh për ne

Ne i vlerësojmë njerëzit tanë dhe ofrojmë një mjedis mbështetës që ata të lulëzojnë. 

Ne kemi vazhduar të punojmë në mënyrë fleksibël që nga pandemia dhe njohim bilancin pozitiv të punës hibride për shumë nga rolet tona mbështetëse tradicionale të bazuara në zyrë.

Ne jemi një ekip mbështetës dhe i kujdesshëm dhe kemi trajnuar ndihmës të parë të shëndetit mendor në të gjithë popullsinë tonë të punonjësve dhe një sërë përfitimesh që mbështesin mirëqenien tonë.

Na pëlqen të mësojmë dhe të mbështesim zhvillimin në të gjithë biznesin. Ne ofrojmë rimbursim për anëtarësimet profesionale çdo vit dhe mbështesim shumë nga anëtarët e ekipit tonë me studime profesionale si pjesë e zhvillimit të tyre të karrierës. 

Me një ekip në rritje të shpejtë prej mbi 150 kolegësh ndërkombëtarisht, vlerat tona përcaktojnë mënyrën se si ne bëjmë biznes me klientët tanë, brenda dhe jashtë: të fokusuar te pacientët; Inovative; Të përgjegjshme; I pasionuar; Puna ekipore.

Rezultatet e anketës sonë të angazhimit të vitit 2023 tregojnë përkushtimin tonë ndaj njerëzve tanë, me 82% angazhim pozitiv në të gjithë biznesin.

Mbi 90% tha nga popullsia jonë e punonjësve në Mbretërinë e Bashkuar “Unë do të rekomandoja të punoni këtu për miqtë dhe familjen” dhe 98% të popullatës sonë klinike thonë “Dua të punoj këtu pas 12 muajsh”.

Vizioni ynë i njerëzve është:

Për t'i mundësuar popullit tonë të arrijë rezultate të jashtëzakonshme. Ne e bëjmë këtë duke krijuar ekipe të fuqizuara dhe të shkathëta, të mbështetura nga udhëheqja autentike dhe e dhembshur dhe duke ofruar një mjedis gjithëpërfshirës për rritje.

Përfitimet tona

Ne ofrojmë pako konkurruese pagash dhe të gjitha rolet tona vijnë me përfitimet e mëposhtme:

Mënyra e jetesës 

 • 5 javë pushim vjetor (përveç pushimeve bankare në Mbretërinë e Bashkuar)

 • Një opsion për të blerë / shitur një shtesë 1 javë pushim vjetor

 • Skema e zbritjeve të punonjësve – skema e zbritjeve në internet për ofruesit e shitjeve me pakicë, shëndetit, kohës së lirë dhe stilit të jetesës

 • Pensioni i kompanisë (5% kontributi i shoqërisë dhe 5% kontributi i punonjësve, i cili mund të rritet në çdo kohë)

Mirëqenia

 • Paga e kompanisë për sëmundje 

 • Rimbursimi i vaksinës kundër gripit 

 • Plani i parave të kujdesit shëndetësor përmes Paycare, duke përfshirë kthimin e parave për shpenzimet mjekësore, ekzaminimin shëndetësor dhe terapitë alternative

 • Qasje 24/7 te mjeku i përgjithshëm me mbulim mbarëbotëror dhe shërbim privat me recetë

 • Programi i Asistencës së Punonjësve, duke përfshirë këshillimin konfidencial dhe shërbimin e linjës së ndihmës

 • Sigurimi i jetës (ekuivalente me 4 x pagë vjetore) 

 • Skema nga cikli në punë

 • Shërbimi i Shëndetit në Punë

 • Ndihma e Parë e Shëndetit Mendor përmes ndihmësve të trajnuar të shëndetit mendor në të gjithë organizatën

Zhvillimi

 • Rimbursimi për anëtarësimet profesionale vjetore

 • Mbështetje për Studime Profesionale si pjesë e zhvillimit të karrierës

 

 

Nëse po i bashkoheni biznesit tonë Vanguard Modular, paketa juaj e përfitimeve do të diskutohet në intervistë.

Njohja e punonjësve

Ne i njohim rregullisht njerëzit tanë përmes aktiviteteve të mëposhtme të njohjes:

 • Njohja e shërbimit të gjatë

 • Vanguard vlerëson çmimet

 • Ngjarjet e festimeve të punonjësve

Mjedisore, Sociale dhe Qeverisje

 • Ne ofrojmë mundësi që anëtarët e ekipit të përfshihen në aktivitete dhe iniciativa duke përfshirë ditët e vullnetarizmit (1 – 3 ditë me pagesë) që mbështesin ESG dhe angazhimet tona

Përfitimet e mëposhtme varen nga roli:

 • Makina e kompanisë ose kompensimi i makinës

 • Puna hibride 

 • Parkim falas i makinave – parkim makinash në vend, duke përfshirë pikat e karikimit të makinave elektrike

 • Shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit

Vlerat tona

Të zgjedhura nga punonjësit tanë, vlerat tona mbështesin gjithçka që bëjmë.

Ne ofrojmë infrastrukturë dhe njohuri klinike me shpejtësinë e nevojshme për të zgjeruar kapacitetin, për të kontrolluar rrugën klinike dhe për të ofruar kujdes të pandërprerë të fokusuar te pacienti.

Vlerat e Vanguard Healthcare Solutions u vendosën përmes një programi angazhimi konsultativ që përfshinte pjesëmarrjen e të gjithë ekipit tonë. Ne jemi të përkushtuar t'i përfaqësojmë këto vlera përmes proceseve, produkteve, shërbimeve dhe ndërveprimeve të tij me klientët e brendshëm dhe të jashtëm.

Vlerat e mëposhtme janë zgjedhur me konsensus. Ato artikulojnë më së miri mënyrat në të cilat ne sigurojmë sigurimin e cilësisë dhe vlerës për palët e jashtme të interesuara dhe për komunitetin më të gjerë të pacientëve të cilit i shërbejmë.

Passionate
I pasionuar
Patient focussed
I fokusuar tek pacienti
Responsive
Të përgjegjshme
Teamwork
Puna ekipore
Innovative
Inovative

Gjeni rrugën tuaj të karrierës

Pavarësisht nëse ju pëlqen një rol që përballet me durim, ose një rol që mbështet biznesin tonë në rritje, ne kemi një sërë mundësish për t'u bashkuar me ne në udhëtimin tonë emocionues ndërsa kalojmë në fazën tjetër të së ardhmes sonë për të ofruar ambicien tonë të rritjes. 

Ne i arrijmë qëllimet tona duke punuar së bashku si një ekip në përputhje me vlerat tona.

Ne aspirojmë të kemi një vend pune të larmishëm dhe gjithëpërfshirës dhe inkurajojmë fuqimisht aplikantët e kualifikuar nga një gamë e gjerë prejardhjesh që të aplikojnë për t'u bashkuar me ekipin tonë.

Vendet vakante aktuale

Ne jemi një organizatë në rritje dhe po kërkojmë profesionistë të përkushtuar dhe me përvojë për t'u bashkuar me ne, kështu që kontaktoni për të mësuar më shumë rreth bashkimit me ne në një pjesë emocionuese të rrugëtimit tonë ndërsa rritemi dhe diversifikojmë.

Për detaje të mëtejshme, ju lutemi kontaktoni:  [email protected] 

Filtri:

Departamenti

Departamenti

Vendndodhja

Vendndodhja

Administrator i Sistemeve të Biznesit

Gloucester / Hibrid
Tani po kërkojmë një Administrator të Sistemeve të Biznesit për t'iu bashkuar ekipit tonë.
Shiko & Apliko

Vlerësues praktikant

Hibrid
Tani po kërkojmë një vlerësues praktikant për t'iu bashkuar ekipit tonë.
Shiko & Apliko

Nëpunësi i librit të blerjeve

Hibrid
Tani po kërkojmë një nëpunës me përvojë të librit të blerjeve për t'iu bashkuar ekipit tonë.
Shiko & Apliko

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe