Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Ekspozita dhe konferenca

Po kërkoni ngjarjet tona? Shikoni ato këtu

Vanguard po ekspozon në European Healthcare Design 2024

10 - 12 qershor 2024
Jemi duke ekspozuar në European Healthcare Design 2024 në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve, Londër në datat 10-12 qershor.
Lexo më shumë

Ekspozita jonë në Healthcare Estates 2023

10 dhe 11 tetor 2023
Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.
Lexo më shumë

Vanguard po ekspozon në Healthcare Estates 2023

10 dhe 11 tetor 2023
Konferenca dhe ekspozita e Institutit të Inxhinierisë së Kujdesit Shëndetësor dhe Menaxhimit të Pasurive (IHEEM) - 10 dhe 11 tetor 2023, Manchester Central.
Lexo më shumë

Përvoja e ndërtimit modular Vanguard

30 qershor 2023
Merrni pjesë në prezantimin e objektit tonë të testimit të Teatrit Operativ të konfigurueshëm, ecni nëpër linjat e prodhimit, angazhohuni me projektues, inxhinierë dhe klinicistë.
Lexo më shumë

Duke ekspozuar në Healthcare Estates 2022

4 – 5 tetor 2022
Vanguard Healthcare Solutions do të ekspozojë në Healthcare Estates më 4 - 5 tetor 2022 në Manchester Central në stendën A51.
Lexo më shumë

Vanguard në NHS ConfedExpo

15 - 16 qershor 2022
Kemi kënaqësinë të njoftojmë se Vanguard Healthcare Solutions do të ekspozojë në NHS ConfedExpo më 15 - 16 qershor 2022
Lexo më shumë

Dita Kombëtare e Pasurive dhe Objekteve të Kujdesit Shëndetësor 2022

15 qershor 2022
Dita e parë Kombëtare e Pasurive dhe Objekteve të Kujdesit Shëndetësor po ndihmon më 15 qershor 2022 për të njohur dhe festuar përpjekjet e jashtëzakonshme të të gjithë stafit të pronave dhe objekteve dhe rolin e tyre në ofrimin kritik të shërbimit thelbësor.
Lexo më shumë

Vanguard Zgjidhjet e Kujdesit Shëndetësor në Konferencën Evropiane të Dizajnit të Kujdesit Shëndetësor

13-14 qershor 2022
Kemi kënaqësinë të ndajmë se Vanguard dhe Q-bital Healthcare Solutions do të ekspozohen në konferencën e 8-të vjetore Evropiane të Dizajnit të Kujdesit Shëndetësor në qershor.
Lexo më shumë

E vendos zemrën për një karrierë të re? Vanguard mund t'ju çojë në të gjitha llojet e drejtimeve të shkëlqyera

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se do të ekspozojmë në dy panaire karriere në muajt e ardhshëm. Ne do të ekspozojmë Panairin e Karrierave dhe Punëve të Infermierisë RCNi, Mançester dhe Panairin e Punës së Kujdesit Shëndetësor, Londër.
Lexo më shumë

RAD Technology Medical Systems bashkëpunon me Vanguard Healthcare Solutions për të sjellë Radioterapinë Mobile në Evropë

Zgjidhjet do t'u ofrojnë spitaleve evropiane dhe qendrave të kancerit opsione radioterapie celulare
Lexo më shumë

Sukses në Healthcare Estates

Vanguard shfaqi njësinë e saj të re inovative celulare të Departamentit të Shërbimeve Sterile Qendrore (CSSD) në Healthcare Estates, e cila u mbajt së fundmi në Mançester. Më shumë se 350 vizitorë vizituan objektin e ri gjatë ngjarjes dy-ditore.
Lexo më shumë

Njësia e re celulare CSSD që shfaqet në Healthcare Estates

Vanguard do të shfaqë njësinë e re inovative celulare të Departamentit të Shërbimeve Sterile Qendrore (CSSD) në Healthcare Estates, duke u mbajtur në Mançester më 8 dhe 9 tetor 2019.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe