Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Burimet

Filtri: 
Filtri i kategorisë së lajmeve
Filtri i etiketave të lajmeve

CSJ Vanguard shkurt 2024

Ndërsa vonesat e kirurgjisë zgjedhore vazhdojnë të rriten në të gjithë vendin, përkeqësuar nga presionet e dimrit në Trusts dhe bordet shëndetësore, CEO ynë, Chris Blackwell-Frost, foli me South Warwickshire NHS Foundation Trust rreth mënyrës se si ata krijuan një qendër kirurgjikale për kirurgji ortopedike zgjedhore në një prej teatrot tona të lëvizshme operative me rrjedhje laminare.
Lexo më shumë

Broshura Vanguard

Hidhini një sy broshurës më të fundit të Vanguard, duke detajuar ofertat tona celulare, modulare dhe të përziera.
Lexo më shumë

Optimizimi i qendrave kirurgjikale për stafin

Këto burime japin një pasqyrë të qartë të ndikimit të Pandemisë COVID-19 në trajnimin kirurgjik, me shembuj të dobishëm se si qendrat kirurgjikale mund të përmirësojnë mjedisin e punës dhe të të mësuarit.
Lexo më shumë

Rindërtimi më i zgjuar

Kjo seri artikujsh hedh një vështrim të thellë se si përdoren pajisjet modulare në kujdesin shëndetësor dhe potencialin e tyre për të përmirësuar efikasitetin dhe qëndrueshmërinë në NHS.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe