Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Qendrat kirurgjikale

Objektet e procedurës së funksionimit 24/7 për të plotësuar teatrot tuaja ekzistuese

Objektet tona të procedurës së funksionimit me porosi mund t'ju ofrojnë një zgjidhje të besueshme dhe të sigurt për sfidat e kapaciteteve gjithnjë të pranishme me të cilat përballet spitali juaj në një sërë specialitetesh dhe llojesh procedurash.

Objektet tona të procedurës së funksionimit me porosi mund të ofrojnë kujdes 24/7 - duke përfshirë rrjedhën laminare - së bashku me zonat para dhe pas operacionit. Ato ndihmojnë për të lehtësuar presionin në momentet e kërkesës së pacientit maksimal dhe për të ruajtur kujdesin thelbësor për pacientin në një mjedis klinik me cilësi të lartë gjatë periudhave të rinovimit të spitalit.

Ato janë përdorur për të reduktuar listat e pritjes për specialitete duke përfshirë oftalmologjinë, ORL, dentare, ortopedike dhe kirurgji të përgjithshme.

Nëse keni nevojë për anëtarë shtesë të ekipit të kujdesit shëndetësor për të operuar qendrën kirurgjikale, ne mund ta rregullojmë atë për ju. Ne gjithashtu mund të ofrojmë pajisje mjekësore sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse. 

Zbuloni më shumë rreth tonë staf klinik dhe inventari i pajisjeve.

Modular operating Theatre
"Nga këndvështrimi i organizatës sonë me teatrot, standardi ishte shumë i mirë. Infrastruktura ishte e mirë, dhe njësitë ishin të standardit - nuk kishim ankesa."
Operacionet, Kapaciteti kryesor shtesë

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Trusti i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar të Shën Gjergjit

Sigurimi i hapësirës për të lejuar të gjithë udhëtimin e pacientit, nga mbërritja në
shkarkimi në shtëpi – në një mënyrë për të maksimizuar kontrollin e infeksionit.
Me shume informacion

Spitali Derriford, Plymouth

Një zgjidhje kirurgjikale e lëvizshme dhe modulare me modalitet të përzier është instaluar në bashkëpunim me Spitalet Universitare Plymouth NHS Trust për të ofruar kapacitet shtesë oftalmike në Spitalin Derriford.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe