Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Komplete diagnostike

Zgjidhje fleksibël për qendrat diagnostike komunitare

Qendrat tona diagnostike komunitare ndihmojnë sistemet shëndetësore për të ofruar një sërë shërbimesh diagnostikuese, duke përfshirë kontrollin e kancerit, shëndetin e grave, endoskopinë, diagnostikimin jo-imazheror dhe imazherinë.

Zgjidhjet tona unike dhe fleksibël të ofrimit të shërbimeve janë krijuar në bashkëpunim me ofruesin e shërbimit. Një qendër tipike do të ketë një ndërtesë qendrore fikse ose modulare, e cila mund të ndërtohet me porosi duke përdorur metoda moderne të ndërtimit dhe vendosjen e shpejtë të infrastrukturës qendrore.

Dizajni mund të konfigurohet me hapësirë për një sallë operacioni, rreze X, MRI, CT, mamografi, njësi dialize dhe shumë më tepër. Kërkesa të tilla si stacioni i pritjes dhe infermierëve, një dhomë zhveshjeje, zona e rikuperimit, shumë gjire dhe karroca, hapësira patologjike dhe laboratori mund të plotësohen të gjitha. Fleksibilitet shtesë mund të arrihet nëpërmjet aftësisë për të pasur 'folje' ose specialitete të ndryshme të lidhura për lloje të ndryshme procedurash, në kohë të ndryshme, nëpërmjet pajisjeve suplementare të lëvizshme.

Hapësirat tona të kujdesit shëndetësor mund të akomodojnë pajisje diagnostikuese imazherike, duke përfshirë skanerët MRI, CT, rreze X dhe DEXA dhe ne mund të punojmë me departamentin tuaj të radiologjisë për të siguruar që të gjitha kërkesat janë përmbushur.

Përfitimet për ju dhe pacientët tuaj

Qendrat diagnostike komunitare ofrojnë një mënyrë efektive për të ulur kohën e pritjes për shërbimet diagnostike zgjedhore dhe jo akute, duke çliruar kapacitetin kryesor jetik të spitalit. Pacientët përfitojnë nga aksesi në këto shërbime në vende të përshtatshme më afër shtëpisë.

Për ofruesit e kujdesit shëndetësor, ata ofrojnë efikasitet në qarkullimin e pacientit dhe një rrugë më të sigurt të pacientit për sa i përket kontrollit të infeksionit. Ato gjithashtu krijojnë një mjedis ideal për trajnimin e stafit klinik.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Spitalet Universitare të Oksfordit, Fondacioni i NHS

Njësia e Dekontaminimit të Endoskopit celular Vanguard lejon Spitalin John Radcliffe të mbajë shërbimet e tij me kapacitet të plotë pa ndërprerje.
Me shume informacion

Spitali Bedford, Bedfordshire

Me një punë të gjerë të planifikuar për departamentin e tyre të endoskopisë, Spitali Bedford kishte nevojë për një zgjidhje për të mohuar rrezikun e ndërprerjes së mundshme të shërbimeve të ofruara në spital.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe