Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitalet Universitare të Oksfordit, Fondacioni i NHS

Njësia e Dekontaminimit të Endoskopit celular Vanguard lejon Spitalin John Radcliffe të mbajë shërbimet e tij me kapacitet të plotë pa ndërprerje.

Nevoja

Spitali John Radcliffe i shërben një popullsie prej 640,000 personash dhe përballet me sfidat e rritjes së kërkesës për procedurat e endoskopisë, siç përshkruhet në Planin Afatgjatë të NHS për të përmirësuar shkallët e diagnostikimit të kancerit me zbulimin më të hershëm. Spitali identifikoi se objekti i Dekontaminimit të Endoskopit 10-vjeçar kërkonte rinovim dhe instalim të pajisjeve më të besueshme, të përputhshme dhe të teknologjisë më të lartë për të përballuar kërkesën e vazhdueshme.

Kostoja e këtij programi rinovimi do të ishte 2.3 milionë funte dhe do të sillte mbylljen e departamentit të Dekontaminimit të Endoskopisë për disa muaj. Spitali kishte nevojë për një zgjidhje që do të shmangte ndërprerjen dhe do të ruante numrin e pacientëve dhe nivelet e sigurisë. Mbyllja e një shërbimi jetik nuk ishte një opsion, prandaj spitali shqyrtoi një sërë mundësish, duke përfshirë ndërtesa të përkohshme modulare, marrjen me qira ose blerjen e një objekti të lëvizshëm, madje edhe zhvendosjen në një pronë tjetër. Pas punës me Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard në vitet e mëparshme, celulari Vanguard Dekontaminimi me endoskop objekti ishte e vetmja zgjidhje që plotësonte kërkesat dhe buxhetin e tyre.

Plani Vanguard

Duke punuar me ekipet klinike, menaxhuese dhe të pasurive të spitalit, Vanguard Healthcare Solutions projektoi dhe ndërtoi një strukturë celulare për Dekontaminimin e Endoskopit, i pari i këtij lloji në flotën Vanguard, për t'iu përshtatur nevojave dhe specifikimeve të spitalit. Kjo përfshinte katër AER, dy kabinete tharjeje, një kapakë kalimi dhe një sistem RO që ofron tepricë 100%. Pas kryerjes së një studimi në terren, Hapësira e Kujdesit Shëndetësor u shpërnda dhe u instalua nga një ekip transporti dhe logjistike i përkushtuar dhe shumë i aftë, dhe u vendos në pjesën e pasme të spitalit. Vanguard siguroi se objekti ishte në vend dhe ishte i autorizuar për të përmbushur afatet kohore të nevojshme për një kryqëzim të qetë midis objekteve ekzistuese dhe transferimin në objektin celular për të ruajtur shërbimin, cilësinë dhe për të punuar me kapacitet të plotë.

Zgjidhja Vanguard

Objekti i ndërtuar për dekontaminimin e endoskopit përmbante një dhomë impianti, dhomë të pastër, dhomë të ndotur, një zonë larëse endoskopi dhe dezinfektues dhe një zonë për mirëqenien e stafit. Hapësira e kujdesit shëndetësor është plotësisht në përputhje me HTM, duke përfshirë të gjitha aspektet që lidhen me sigurinë nga zjarri dhe cilësinë e ujit. Vanguard projektoi objektin që të ketë dritare dhe dyer xhami që të vërshojnë në dritë natyrale për të krijuar një mjedis pune të këndshëm dhe të sigurt për punonjësit e spitalit.

Për të qenë në gjendje të dezinfektonte të gjitha objektet fleksibël të kanalizuara, Hapësira e Kujdesit Shëndetësor u pajis me pajisje moderne dhe me specifika të larta që ishin në të njëjtin nivel me teknologjinë e vetë spitaleve. Kjo pajisje përfshinte një sistem të gjurmimit elektronik, një sistem të automatizuar uji, një detektor rrjedhjeje dhe një kabinet kimik kundër tymrave dhe derdhjeve. Vanguard siguroi gjithashtu një lehtësues për të punuar së bashku me ekipin e spitalit për të siguruar funksionimin e qetë dhe efikas të objektit.

Rezultati

Që nga instalimi i Njësisë së Dekontaminimit të Endoskopit në gusht 2018, spitali ka arritur të mbajë shërbimet e tij me kapacitet të plotë dhe pa ndërprerje. Pothuajse 10,000 objekte janë dekontaminuar deri më tani dhe objekti i ka mundësuar spitalit të vazhdojë të përmbushë kriteret e nevojshme për akreditimin e JAG. Me rritjen e kërkesës për Endoskopi me 8-10% çdo vit, Hapësira e Kujdesit Shëndetësor Vanguard ka lejuar që spitali të mbajë shërbimet e tij të Dekontaminimit me Endoskopi 6 ditë në javë së bashku me dy mbrëmje të tjera vonë.

Institucioni i ka ofruar fleksibilitet dhe kohë spitalit, duke i dhënë atyre kohë të mjaftueshme për të trajnuar në mënyrë efikase stafin për pajisjet e reja, si dhe për të vazhduar të ruajnë nivelet e tyre të shërbimit në të njëjtën kohë.

Lindsey Gander, Mbikëqyrëse e Dekontaminimit (Endoskopi), “Do ta pranoj që në fillim isha i shqetësuar për hapësirën mobile të kujdesit shëndetësor, por pasi punova atje, isha vërtet i kënaqur. Ka qenë një dhuratë nga perëndia dhe skuadrës me të vërtetë i pëlqen të punojë atje, veçanërisht atyre u pëlqen të kenë dritare.”

Statistikat e projektit

10,000

objektet e dezinfektuara deri tani

109

fushëveprim në ditë

1

Akreditimi i JAG është ruajtur

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe