Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Njihuni me ekipin tonë

Ekipi ynë ekzekutiv

Ne udhëhiqemi nga një ekip dinamik drejtues ekzekutiv i cili vjen me përvojë shumëvjeçare në kujdesin shëndetësor.

Chris Blackwell-Frost

Kryeshefi Ekzekutiv (CEO), BPharm (Hons)
Chris Blackwell-Frost është CEO i Vanguard Healthcare Solutions.
Lexo më shumë

Tobi Gowers

Zyrtari Kryesor Financiar (CFO), BSc, FCA
Tobi iu bashkua Vanguard në janar 2019 si Zyrtar Kryesor Financiar.
Lexo më shumë

Lindsay Dransfield

Zyrtari Kryesor Tregtar (CCO)
Lindsay iu bashkua Vanguard në shtator 2018 dhe sjell përvojë të rëndësishme në Shitjet dhe Zhvillimin e Biznesit në këtë rol.
Lexo më shumë

Angela Dillon

Drejtor i Financave Operacionale, FCCA
Angela u emërua në ekipin ekzekutiv në vitin 2017 si Drejtoreshë Financiare, dhe u emërua Drejtore e Financave Operacionale në vitin 2020.
Lexo më shumë

Ekipi ynë në Mbretërinë e Bashkuar

Ekipi ynë i ekspertëve rajonalë është këtu për t'ju mbështetur gjatë gjithë udhëtimit tuaj të prokurimit dhe janë gati për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në çdo moment.

Simon Squirrell

Drejtor i Biznesit në Mbretërinë e Bashkuar, BSc
Simon iu bashkua Vanguard Healthcare Solutions në shkurt 2017 si Menaxher i Lartë i Llogarive në Mbretërinë e Bashkuar të Veriut dhe së fundmi u promovua në Drejtor Biznesi në MB.
Lexo më shumë

Sarka Oldham

Drejtor i Zhvillimit të Biznesit dhe Partneriteteve, MA, HND Finance
Sarka iu bashkua Vanguard Healthcare Solutions në shtator 2021, në një rol të sapokrijuar duke u fokusuar në zhvillimin strategjik të biznesit
Lexo më shumë

Chris Blythe

Drejtor Komercial – Modular, BSc (Hons)
Chris iu bashkua Vanguard Healthcare Solutions në qershor 2022 si Drejtor Tregtar për zgjidhjet tona modulare të objekteve.
Lexo më shumë

Qershi Lee

Shef i Shërbimeve Klinike dhe Praktikës
Cherry Lee iu bashkua ekipit klinik Vanguard si Shef i Shërbimeve Klinike dhe Praktikës në Mars 2022
Lexo më shumë

Scott Horsley

Udhëheqës i Shërbimeve Klinike dhe Praktikave
Scott iu bashkua Vanguard Healthcare Solutions në prill 2004. Fillimisht punonte në flotën celulare si ODP.
Lexo më shumë

Brian Gubb

Drejtori i Operacioneve B. Eng, C. Eng, MEIT MB
Brian iu bashkua Vanguard si Drejtor i Operacioneve në Mbretërinë e Bashkuar në janar 2018.
Lexo më shumë

Alan Martin

Drejtues i Projekteve Teknike
Alan iu bashkua Vanguard në Prill 2021 si Drejtues Teknik i Projektit.
Lexo më shumë

Graham Parker

Shefi i Zinxhirit të Furnizimit dhe Prokurimit
Graham iu bashkua Vanguard Healthcare Solutions së fundmi si Shef i Zinxhirit të Furnizimit dhe Prokurimit.
Lexo më shumë

Ekipi ynë tregtar

Simon Squirrell

Drejtor i Biznesit në Mbretërinë e Bashkuar, BSc
Simon iu bashkua Vanguard Healthcare Solutions në shkurt 2017 si Menaxher i Lartë i Llogarive në Mbretërinë e Bashkuar të Veriut dhe së fundmi u promovua në Drejtor Biznesi në MB.
Lexo më shumë

Simon Conroy

Menaxher i Shitjeve Kombëtare të Endoskopisë/Shërbimeve Sterile
Simon iu bashkua Vanguard Healthcare Solutions në janar 2010 si Menaxher i Lartë i Llogarive për jugun.
Lexo më shumë

John Quarmby

Menaxheri i Llogarisë – MB e Veriut
John kujdeset për të gjithë spitalet në veri që mbulojnë West Midlands, East Midlands, Yorkshire dhe Humber, Veriun dhe Skocinë. 
Lexo më shumë

Maxine Lawson

Menaxheri i Llogarisë – MB Jugore
Max iu bashkua Vanguard Healthcare Solutions në gusht 2020 si Menaxheri i Llogarisë për Jugun nga Stericycle.
Lexo më shumë

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe