Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Запознајте го нашиот тим

Нашиот извршен тим

Ние сме предводени од динамичен менаџерски тим на извршната власт, кој доаѓа со долгогодишно искуство во здравството.

Крис Блеквел-Фрост

Главен извршен директор (извршен директор), BPharm (Hons)
Крис Блеквел-Фрост е извршен директор на Vanguard Healthcare Solutions.
Прочитај повеќе

Тоби Говерс

Главен финансиски директор (CFO), BSc, FCA
Тоби се приклучи на Vanguard во јануари 2019 година како главен финансиски директор.
Прочитај повеќе

Линдзи Дрансфилд

Главен комерцијален директор (CCO)
Линдзи се приклучи на Vanguard во септември 2018 година и носи значително искуство во продажба и развој на бизнисот на оваа улога.
Прочитај повеќе

Анџела Дилон

Директор за оперативни финансии, FCCA
Анџела беше назначена во извршниот тим во 2017 година како директор за финансии, а беше назначен за оперативен финансиски директор во 2020 година.
Прочитај повеќе

Нашиот тим од ОК

Нашиот тим од регионални експерти се тука да ве поддржат во текот на вашето патување за набавки и се подготвени да одговорат на сите прашања што може да ги имате во секој момент.

Симон верверица

Бизнис директор на Обединетото Кралство, BSc
Сајмон се приклучи на Vanguard Healthcare Solutions во февруари 2017 година како виш менаџер за сметки во Северна ОК и неодамна беше унапреден во деловен директор на ОК.
Прочитај повеќе

Сарка Олдам

Директор за развој на бизнис и партнерства, м-р, HND финансии
Сарка се приклучи на Vanguard Healthcare Solutions во септември 2021 година, во новосоздадената улога фокусирана на стратешки бизнис развој
Прочитај повеќе

Крис Блајт

Комерцијален директор - Modular, BSc (Hons)
Крис се приклучи на Vanguard Healthcare Solutions во јуни 2022 година како комерцијален директор за нашите решенија за модуларни објекти.
Прочитај повеќе

Цреша Ли

Раководител на клинички услуги и пракса
Чери Ли се приклучи на клиничкиот тим Vanguard како раководител на клинички услуги и пракса во март 2022 година
Прочитај повеќе

Скот Хорсли

Водач за клинички услуги и пракса
Скот се приклучи на Vanguard Healthcare Solutions во април 2004 година. Првично работеше на мобилната флота како ODP.
Прочитај повеќе

Брајан Габ

Директор за операции B. Eng, C. Eng, MEIT ОК
Брајан му се придружи на Vanguard како оперативен директор на ОК во јануари 2018 година.
Прочитај повеќе

Алан Мартин

Водечки менаџер за технички проекти
Алан се приклучи на Vanguard во април 2021 година како водечки технички проект менаџер.
Прочитај повеќе

Греам Паркер

Раководител на синџирот на снабдување и набавки
Греам неодамна се приклучи на Vanguard Healthcare Solutions како шеф на синџирот на снабдување и набавки.
Прочитај повеќе

Нашиот комерцијален тим

Симон верверица

Бизнис директор на Обединетото Кралство, BSc
Сајмон се приклучи на Vanguard Healthcare Solutions во февруари 2017 година како виш менаџер за сметки во Северна ОК и неодамна беше унапреден во деловен директор на ОК.
Прочитај повеќе

Сајмон Конрој

Национален менаџер за продажба на ендоскопија/стерилни услуги
Симон се приклучи на Vanguard Healthcare Solutions во јануари 2010 година како виш менаџер на сметки за југ.
Прочитај повеќе

Џон Квармби

Менаџер на сметки - Обединетото Кралство Север
Џон се грижи за сите болници на север кои ги покриваат Западен Мидлендс, Ист Мидлендс, Јоркшир и Хамбер, Северот и Шкотска. 
Прочитај повеќе

Максин Лосон

Менаџер на сметки - Обединетото Кралство Јужна
Макс се приклучи на Vanguard Healthcare Solutions во август 2020 година како менаџер на сметки за југ од Stericycle.
Прочитај повеќе

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница