Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Запознајте го нашиот тим

Анџела Дилон

Директор за оперативни финансии, FCCA

Ангела се приклучи на Vanguard во 2010 година како комерцијален сметководител. По тригодишниот мандат како финансиски контролор, таа беше назначена во извршниот тим во 2017 година како директор за финансии. Таа беше назначена за директор за оперативни финансии во 2020 година.

Кариерата на Анџела започна со Робсон Тејлор. Таа ја започна својата обука како ревизор, развивајќи темелно познавање за финансиската усогласеност. По ова, таа напредуваше на висока улога кај Беркли Хамилтон, а потоа и на финансиски контролор за The Little Entertainment Group. Ова седумгодишно назначување ја виде поддршката на многу нови деловни потфати, произведувајќи финансиски модели за поддршка на деловната стратегија и раст.

Нејзиното сеопфатно разбирање на современиот пазар на здравствена заштита, воспоставено за време на нејзината долгогодишна услуга во Vanguard, во комбинација со природната желба за развој на бизнисот и дава на Ангела клучна способност да ги надгледува профитабилните напори и да ги имплементира клучните процеси кои ја поддржуваат реализацијата на планирањето во профит.

Примарниот фокус на Ангела сега е да помогне да се зголеми деловната вредност на Vanguard што е можно побрзо и поефективно, истовремено одржувајќи ги највисоките стандарди за корпоративно управување и усогласеност.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница