Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Наследство

Создавање иновативни решенија за давателите на здравствени услуги повеќе од две децении

Откако Vanguard Healthcare Solutions беше основан во 1999 година, нашата репутација како водечки глобален снабдувач на флексибилна клиничка инфраструктура и услуги постојано расте. Горди сме што работиме во партнерство со NHS Trusts и независни секторски организации низ ОК - повеќе од 50% од давателите на јавни болници во Обединетото Кралство сега користат еден од нашите здравствени простори. Нашите клиенти ни веруваат да испорачаме висококвалитетни, технички напредни решенија за подобрување на здравствените резултати со темпо и да ни се враќаат постојано кога потребите се менуваат. 

Во 2018 година беше официјално лансирање на Q-bital Healthcare Solutions, меѓународната поделба на Vanguard Healthcare Solutions. Проширувањето на компанијата продолжи со несмалено темпо и во Обединетото Кралство и на меѓународно ниво, и таа продолжува да испорачува нови иновативни решенија. Сега работиме на меѓународно ниво во Холандија, Шведска, Австралија и Франција и продолжуваме да гледаме на нови пазари на кои ќе се прошириме, обезбедувајќи поддршка каде и да е потребна. За повеќе информации за нашите меѓународни операции, ве молиме посетете www.q-bital.com.

Во 2023 година, Vanguard Healthcare Solutions објави дека стекнува производствен објект за наменски градење во Хал. Оваа инвестиција овозможува дополнителен капацитет на нашите привремени и постојани модуларни можности за производство на простор. Оваа иницијатива ќе обезбеди поголем простор за успешно задоволување на потребите за инвестиции во инфраструктурата во здравствениот сектор.

 

Секој детал се смета за да ги направи нашите здравствени простори да работат за нашите клиенти

Ние работиме со нашите клиенти за да обезбедиме висококвалитетни, одржливи решенија за здравствена заштита, со нарачани мобилни и модуларни простори за здравствена заштита кои се однесуваат на уникатните потреби на секој здравствен систем. Нашите установи може да се прилагодат со низа избори, вклучувајќи операциони сали, хируршки центри, дијагностички центри во заедницата (CDCs), апартмани за ендоскопија, установи за деконтаминација и стерилизација, одделенија, клиники и единици за помали повреди (MIU). Нашите производи, услуги и опции за клинички персонал може да се комбинираат за да понудат бесконечни можности; секој нов проект е можност да се создаде целосно уникатен здравствен простор.

Нашата репутација беше формирана од нашата способност да ги поддржиме болниците со капацитети за дополнителен капацитет што може да се испорачаат за неколку дена. Сепак, на нашите клиенти им нудиме многу повеќе, со бескрајни можности на нашите доверливи партнери да ги прошират границите на нивната здравствена заштита. 

Нашата експертиза се заснова на создавање силни врски со нашите клиенти и развивање начини за подобрување на постоечката инфраструктура на здравствениот имот. Нашата движечка амбиција е да бидеме дел од развојот на најфлексибилните светски инфраструктурни решенија за здравствена заштита. Покрај обезбедувањето здравствени простори за помош при високата побарувачка на пациенти и долгите листи на чекање, можеме да ви помогнеме да ги надминете оперативните предизвици како реновирање и да понудиме итен одговор доколку доживеете пожар, поплава или дефект на театарот. 

Посветен тим од експерти помагаат во управувањето со проектот со дизајнот, имплементацијата и испораката на клинички услуги на секој објект од првичното зачнување до отстранување од локацијата. Секоја фаза од проектот е поддржана од клинички тим од лекари од оперативниот оддел, здравствени асистенти и регистрирани медицински сестри кои се достапни да обезбедат дополнително екипирање на установите кога тоа е потребно.

Над 350.000 процедури и уште повеќе…

Досега се спроведени над 350.000 процедури во нашите мобилни установи со персонал со лекари.

Како давател на клинички услуги од светска класа, горди сме што нашите здравствени простори се погодни за 75% од сите типови клинички процедури кои се изведуваат во голема акутна болница, од замена на колк до операција на катаракта, процедури за ендоскопија до пластична хирургија.

Многу од нашите капацитети се користат и екипирани од болницата. За договори каде што олеснувачот на единицата Vanguard е на лице место, компанијата го следи и евидентира бројачот на тековната процедура за да овозможи континуирано подобрување и да обезбеди докази за своето богато искуство.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница