Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Ресурси

Филтер: 
Филтер за категорија вести
Филтер за ознаки за новости

CSJ Vanguard февруари 2024 година

Бидејќи доцнењата за изборна хирургија продолжуваат да растат низ целата земја, влошени од зимските притисоци врз Trusts и здравствените одбори, нашиот извршен директор, Крис Блеквел-Фрост, разговараше со South Warwickshire NHS Foundation Trust за тоа како тие основаа хируршки центар за изборна ортопедска хирургија во една од нашите мобилни операциони сали со ламинарен тек.
Прочитај повеќе

Брошура Vanguard

Погледнете ја најновата брошура на Vanguard, со детали за нашите понуди за мобилни, модуларни и мешани модалитети.
Прочитај повеќе

Оптимизирање на хируршки центри за персоналот

Овие ресурси даваат јасен преглед на влијанието на пандемијата COVID-19 врз хируршката обука, со корисни примери за тоа како хируршките центри можат да ја подобрат работната и средина за учење.
Прочитај повеќе

Да се вратиме попаметно

Оваа серија на написи детално разгледува како се користат модуларните капацитети во здравството и нивниот потенцијал за подобрување на ефикасноста и одржливоста во NHS.
Прочитај повеќе

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница