Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Дополнителен капацитет

Наоѓање решенија за предизвиците на капацитетот

Има многу моменти кога болниците треба да најдат брз, сигурен, безбеден и усогласен начин за зајакнување на клиничкиот капацитет или управување со предизвиците на капацитетот. Ова може да се должи на зголемениот притисок на листата на чекање или на ненадеен скок на побарувачката во специјализирана област како што се ортопедија, офталмологија и ендоскопија (меѓу другите).  

Секогаш кога ќе се појават предизвици, ние сме подготвени да помогнеме. Ние ќе работиме со вас за заеднички да ги разгледаме вашите потреби и да подготвиме соодветен план за итна акција или да договориме план за вонредна состојба за употреба кога тоа е потребно.

Планот може да вклучува:

Флексибилни здравствени простори

Флексибилноста на нашите здравствени простори ни овозможува да најдеме оптимални решенија за широк опсег на клинички процедури. Тие можат да се интегрираат со постоечката инфраструктура со директен пристап до главната болница преку нарачан коридор за поврзување или да се инсталираат како посебен хируршки центар или самостојна установа.

Нашите здравствени простори нудат исплатлива алтернатива за аутсорсинг услуги на блиските болници, помагајќи да се зачуваат вредните болнички приходи. Ги споделуваме вашите приоритети за одржување на стандардите за нега и заштита на искуството на пациентот.

Прочитајте како мобилниот објект Vanguard и помогна на градската болница во Питерборо да се намалат одложувањата во приемот во нивниот оддел за итни случаи. 

„Видов како кадарот цвета во оваа нова зграда“
Матрона, Дополнителен капацитет на клиниката за катаракта

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Блекпул наставни болници Фондацијата НХС

Модуларно одделение во болницата Блекпул Викторија
Повеќе информации

Болница Бесингсток, Хемпшир

Пакетот за мобилна ендоскопија Vanguard е дел од стратегијата за постигнување акредитација на JAG во болницата Бејсингсток.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница