Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Хитен одговор

Обезбедување здравствени простори за само 24 часа

Додека критичните инциденти и итни случаи се непредвидливи, плановите за одговор и вонредни состојби се од суштинско значење за да може брзо да се преземат ефективни дејствија кога ќе се појави потреба. 

Брзото време на одговор е критично за да се минимизира влијанието врз грижата за пациентот. Ние сме експерти за обезбедување ефективен здравствен простор и клинички решенија, плус залихи на опрема со темпо. За само 24 часа, нашата мобилни здравствени установи може да биде во позиција како самостојни единици подалеку од местото на пожар, поплава или друг критичен настан. 

Можеме да ве поддржиме со:

  • Обезбедување самостојни „сателитски“ објекти, оддалечени од местото на поплава или пожар

  • Градење на вашата репутација како напредни решавачи на проблеми

  • Одржување проток на пациенти кога постојаните театри и објекти се неупотребливи по инцидент или катастрофален дефект

  • Обезбедување ефикасна алтернатива за аутсорсинг услуги на блиските болници помагајќи да се заштитат приходите на вашата болница

  • Обезбедување на безбеден и соодветен простор за опоравување за пациентите кои се уште се блиску до дома

  • Обезбедување брзо распоредлив капацитет за замена

  • Значително намалување на времето потребно за обновување на виталните услуги на пациентите

Поддршка за планирање на вонредни ситуации

Нудиме бесплатна услуга за планирање вонредни ситуации како дел од нашата посветеност за поддршка на болниците. Нашиот тим за управување со сметки ќе ви помогне да пристапите до оваа важна услуга. 

Нашите клинички, технички и логистички специјалисти работат со вас и вашиот тим за да развијат план за одговор при итни случаи нарачан. Со воспоставување на овој однапред договорен план, ќе можеме брзо да испорачаме клинички капацитет за замена во случај на вонредна состојба, минимизирајќи го прекинот во обезбедувањето услуги.

А
Б
В
Д
Е
Ф
Г
Х
Јас
Ј

Модуларен центар за итен прием

А - Влез
Б - Лоби
В - Соба за струја и вода
Д - 2 тоалети
Е - 6 заливи за колички
Ф - Станица за медицински сестри
Г - Валкана алатка
Х - Банка за гас
Јас - Излез до главната болница
Ј - Сала за третман

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Доверба на фондацијата NHS на Универзитетот во Јужен Ворвикшир

Мобилен театар Vanguard и клинички тим помагаат да се намали времето на чекање за ортопедска хирургија, локално и за соседните фондови
Повеќе информации

Универзитетската болница Свети Џорџ Фондацијата NHS

Обезбедување простор за да се овозможи целото патување на пациентот, од пристигнување до
испуштање дома – на начин да се максимизира контролата на инфекцијата.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница