Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Набавка

Планови за набавки прилагодени на вашите потреби

Ние сме специјалисти за нудење решенија за здравствени установи кои се поддржани од нашите клинички услуги. Овие можат да бидат стандардизирани или нарачани, изнајмени или купени, во зависност од вашите барања. 

Ние нудиме низа опции за склучување договори и можеме да работиме на вашите капитални или оперативни приоритети за расходи. Нашите здравствени простори се достапни на неколку различни рамки за едноставност и практичност. Нашиот тим ќе ве води низ опциите и ќе ве води на секој чекор од патот. 

Еколошка, социјална вредност и управување (ESG)

Нашите етички, одржливи и општествени одговорности ги сфаќаме сериозно и доследно, ги вградуваме и ги применуваме нашите корпоративни општествени вредности во нашите комерцијални операции. Како меѓународна компанија, приоритет ни е изнаоѓањето начини за намалување на попатните милји и меѓународните патувања секогаш кога е можно. Во случаи кога тоа не е остварливо, го намалуваме влијанието на нашето патување врз животната средина.

Како клучен снабдувач на NHS и други независни провајдери, имаме одговорности кои треба да се одразат во нашите операции и нашиот синџир на снабдување. Сакаме да ги видиме овие етички вредности демонстрирани од нашите добавувачи кои се критични за тоа како работиме, во иднина гледајќи кон нашите клучни добавувачи кои имаат ISO 14001 и 45001 стандарди или други релевантни професионални акредитации.  

Нашите очекувања се сите наши добавувачи да се усогласат со важечките закони, регулативи и стандарди за животната средина. Доколку веќе не го прават тоа, бараме да постават системи и контроли за да ги идентификуваат и елиминираат потенцијалните опасности за животната средина, кои се пропорционални на ризикот.

 

Нашиот синџир на снабдување

Нашиот синџир на снабдување се протега низ ОК, Европа или Австралија. Ние сме јасни во нашите договори и комерцијални односи на стандардите за работа на нашиот добавувач.  

Ние ги инкорпорираме нашите ESG вредности во нашите операции, нашите луѓе и нашиот синџир на снабдување. Ние го поддржуваме нашиот синџир на снабдување каде што има потреба да се прилагодиме за да го постигнеме нашето ESG цели

Нашата стратегија за ESG е поткрепена со нашите:

 • Одговорности како клучен снабдувач на NHS

 • Заеднички цели како што е дефинирано во Зелениот план на NHS

 • Желба да се работи етички и одговорно

 • Подготвеност за регулација на ЕСГ

 • Способност да ја покажеме нашата посветеност на ESG и етичките операции на инвеститорите (сегашни и идни)

Ние ги проценуваме нашите добавувачи според ризикот и нивната зрелост

Ги сметаме нашите добавувачи:

 • Корпоративна општествена одговорност (ООП)

 • Енергетика и ефикасност на горивото

 • Здравствени и безбедносни политики

 • Транспортни политики

 • Користење на локално вработување

 • Евиденција за стажирање и обука

Како давател на решенија за здравствена заштита, ние сме фокусирани на пациентот. Во секое време, нашите приоритети се грижата и безбедноста на пациентите и нашите клиенти; Очекуваме нашите добавувачи да ги споделат овие приоритети.  

Нашата репутација е изградена на нашата способност да обезбедиме висококвалитетни здравствени простори. Како што се зголемуваат нашите регулаторни барања, сакаме да ги задржиме оние добавувачи кои испорачуваат според нашите стандарди за да можеме да продолжиме да го надградуваме нашиот досегашен успех.

Современи методи на градба и иновации

Иако остануваме конкурентни, ние осигуруваме дека нашиот синџир на снабдување ги поддржува нашите корпоративни амбиции, со истражување и пилотирање на нови производи, материјали и услуги.

Одржливост

Ние сме меѓународна групација и сме на пат кон тоа да станеме јаглеродни неутрални. Надоврзувајќи се на нашата постоечка посветеност, ќе продолжиме да ги подобруваме нашите еколошки акредитиви за да ни овозможиме да ги исполниме целите за одржливост што си ги поставивме во нашата ESG стратегија 2022-2035 година.

Нашето рамковно учество

Нашето учество во рамките на синџирот на снабдување на NHS и нашата постојана работа со NHS и здравствените тела, бара од нас да обезбедиме редовно уверување во широк опсег на мерки за усогласеност.

Нашите рамки

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница