Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Одделенија за централни стерилни услуги

Обезбедување непречено функционирање на основните одделенија за централни стерилни услуги

Нашиот централен оддел за стерилни услуги (CSSD) мобилни и модуларни објекти гарантираат дека виталните процеси на чистење, стерилизирање и повторно пакување на хируршките инструменти можат да продолжат непрекинато за време на периоди на реновирање или кога постоечките капацитети се протегаат над капацитетот.

Стерилните пакувања испорачани од нашиот CSSD се клучни за непречено функционирање на секоја болница и поддржуваат превенција од инфекции за да се обезбеди безбедност на пациентот. 

Прочитајте како со седиште во Град Фондацијата Труст ендоскопија Унит се обрати до нас за да обезбедиме ефективно решение додека постоечките служби за деконтаминација беа подложени на реновирање кое траеше 4 месеци.

Ако ви требаат дополнителни членови на здравствениот тим за ракување со пакетот за ендоскопија, можеме да го организираме тоа за вас. Можеме да обезбедиме и медицинска опрема на барање. Сето тоа е дел од нашата понуда на сеопфатни решенија. 

Откријте повеќе за нашата клиничко екипирање и инвентар на опрема.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Универзитетските болници во Оксфорд, Фондацијата НХС

Мобилната единица за деконтаминација на ендоскоп Vanguard и овозможува на болницата Џон Редклиф да ги одржува своите услуги со полн капацитет без пречки.
Повеќе информации

Болница Бесингсток, Хемпшир

Пакетот за мобилна ендоскопија Vanguard е дел од стратегијата за постигнување акредитација на JAG во болницата Бејсингсток.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница