Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Нашите услуги

Можеме да ви помогнеме да одговорите на предизвиците на грижата за пациентите

Ние нудиме широк спектар на услуги за да помогнеме во исполнувањето на вашата листа на чекање, реновирање и предизвици за одговор при итни случаи. 

Дополнително, можеме да обезбедиме целосни решенија со клуч на рака кои вклучуваат дизајн нарачана и можности за градење кои работат во соработка со здравствените организации за да ги задоволат потребите за потребниот капацитет. 

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница