Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Планирање за обновување од катастрофи

Планирање за обновување од катастрофи

Ако вашата болница е несреќна и доживее пожар, поплава или дефект на театарот, тоа може да има значително влијание и врз персоналот и врз пациентите. Губењето на пристапот до локалните услуги може да има штетен ефект врз заедниците, така што брзата реакција која обезбедува континуирана испорака на висококвалитетна клиничка нега е клучна.

Нашите здравствени простори доаѓаат сами во овие ситуации и може брзо да се распоредат додека се воспоставуваат големи поправки и инфраструктура за замена. Враќањето на здравствените установи во болниците погодени од катастрофи е еден од нашите врвни приоритети. Нашата услуга за планирање при катастрофи се нуди без никаква обврска (пред да се случи каква било катастрофа) да ги поддржува вашите планови за обновување при катастрофи. 

Како ве поддржуваме во овие тешки околности:

  • Врска со болничките тимови и локалните лидери за да се процени влијанието на инцидентот

  • Креирање на предлог-проект прилагоден да ги задоволи потребите на локалното население

  • Смислување на нарачано решение каде што штетата е значителна и периодот на опоравување веројатно ќе биде долг

  • Дизајнирање на мулти-модалитетен комплекс за здравствена заштита кој може да вклучува консултации, области на клиники, операциони сали, области за благосостојба на персоналот, ендоскопија и библиотека за деконтаминација и опрема

 

Наоѓање решение кое функционира за вашиот болницата може да започне тука…

Стапи во контакт

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Доверба на фондацијата NHS на Универзитетот во Јужен Ворвикшир

Мобилен театар Vanguard и клинички тим помагаат да се намали времето на чекање за ортопедска хирургија, локално и за соседните фондови
Повеќе информации

Универзитетската болница Свети Џорџ Фондацијата NHS

Обезбедување простор за да се овозможи целото патување на пациентот, од пристигнување до
испуштање дома – на начин да се максимизира контролата на инфекцијата.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница