Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Деконтаминација на ендоскоп

Деконтаминација и стерилизација

Нашите капацитети за деконтаминација на ендоскоп нудат идеален капацитет за преточување за време на програмите за реновирање и можат да им помогнат на болниците да одговорат на предизвиците на капацитетот во периоди на голема побарувачка.  

Сите наши капацитети се усогласени со HTM, и во зависност од избраниот модел може да обработуваат 90 или 120 опфати дневно. Нашите здравствени простори нудат пространи работни средини контролирани од климата со многу природна светлина. Тие пристигнуваат целосно опремени, по консултации со персоналот на првата линија. Објектите за деконтаминација на ендоскопот може да се инсталираат за неколку часа и можат да станат оперативни по краток период на пуштање во работа. 

Нашите здравствени простори за деконтаминација со ендоскоп може да се конфигурираат за да одговараат на вашите потреби. Тие може да вклучуваат двојни ендоскопски мијалници, кабинети за сушење, транспортни колички и до четири AER. Може да се вклучат места за промена на персоналот и благосостојба, како и WC. Може да додадете и простории за повторна обработка на опсегот и техничка просторија. 

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Општа болница Вексфорд, Ирска

Мобилен пакет за ендоскопија во Општата болница Вексфорд, Ирска.
Повеќе информации

Универзитетските болници во Оксфорд, Фондацијата НХС

Мобилната единица за деконтаминација на ендоскоп Vanguard и овозможува на болницата Џон Редклиф да ги одржува своите услуги со полн капацитет без пречки.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница