Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Амбулантски клиники

Создавање простор за зголемување на вашата амбулантска нега

Нашите амбулантски капацитети нудат можност да се грижат и обработуваат амбуланти во срцето на нивните заедници. Тие можат да бидат позиционирани во границите на локацијата на вашата болница за да го зголемат бројот на пациенти што можете да ги лекувате, што може да биде особено корисно за време на периоди на зголемена побарувачка. Тие, исто така, обезбедуваат привремен капацитет за време на реновирањето што инаку би го нарушило пристапот на пациентите до услугите.

Ние ќе работиме со вас за да пронајдеме дизајн кој работи за вас и вашиот здравствен тим. Нашите амбулантски клиники можат да бидат конфигурирани со простор за прием и чекање заедно со просториите за консултации/испитување и опремени со практични карактеристики како што се ормари за лекови. Може да се вклучат чисти и валкани комунални области, плус кујна и WC со пристап до инвалидска количка. 

Ќе се дискутираат практични размислувања како што се димензиите на локацијата, снабдувањето со електрична енергија и вода, нечистотијата и телекомуникациите за да се обезбеди сè да работи непречено.

Ако ви требаат дополнителни членови на здравствениот тим за работа во амбулантските клиники, можеме да го организираме тоа за вас. Можеме да обезбедиме и медицинска опрема на барање. Сето тоа е дел од нашата понуда на сеопфатни решенија. 

Откријте повеќе за нашата клиничко екипирање и инвентар на опрема.

Мобилна клиника

А
Б
В
Д
Е
Ф
Г
Х
Јас
Ј
К

„Никогаш не најдов Vanguard ништо друго освен отворено и пристапно и тие го испорачуваат она што го велат и прават“.
Набавка, Основен дополнителен капацитет и реновирање.

Студии на случај

Градската болница во Питерборо

Иновативната установа за „предавање на брза помош“ го зголемува капацитетот на пациентите во зафатени времиња и овозможува персоналот на брзата помош да биде прераспореден за да одговори на повиците на 999.
Повеќе информации

Болница Дерифорд, Плимут

Мобилно и модуларно хируршко решение со мешан модалитет е инсталирано во соработка со University Hospitals Plymouth NHS Trust за да се обезбеди дополнителен офталмолошки капацитет во болницата Дерифорд.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница