Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

На кого му помагаме

На кого му помагаме

Кога работиме на нов проект со клиент, сакаме да се погрижиме процесот да биде максимално непречен за сите вклучени. Еве неколку примери за тоа како можеме да поддржуваме различни високи менаџерски тимови во болниците.

Како им помагаме на раководните лица

При развивање на деловниот случај за интеграција на испораката на дополнителни услуги во работниот тек на болницата, од суштинско значење е да можете лесно да ги артикулирате придобивките и клучните индикатори за изведба. Можеби е важно да се покаже повратот на инвестицијата на проектот, особено кога се вклучени значителни првични трошоци. Нашето дведецениско искуство не става во совршена позиција да помогнеме. 

Секој проект има свои уникатни барања и предизвици што треба да се надминат, но некои примери од успешни распоредувања вклучуваат:

 • Зголемување на приходите за преземање дополнителни постапки

 • Тестирање на случајот за развој на нови услуги

 • Избегнување на изгубени приходи за време на застојот на објектот

 • Избегнување на казни за прекршување на договорот и други мерки за извршување

 • Намалување на времето на патување за лекарите помеѓу локациите

 • Подобрување на резултатите на пациентот

 • Избегнување на нарушување на работните модели на персоналот

 • Елиминирање на застојот на услугата

 • Надминување на катастрофалниот неуспех

 • Намалување на временските рокови на проектот.

Нашиот посветен тим ќе биде достапен да помогне во секој чекор од процесот и не е фазен со приспособување на варијации доколку проектот треба да заземе друга насока.

Како им помагаме на лекарите

Ние сме одговорни за испорака на висококвалитетни, безбедни и усогласени клинички средини низ повеќе специјалитети повеќе од две децении, така што вие сте во сигурни раце. 

Нашата палета на клинички установи вклучува: 

 • Стандардни операциони сали

 • Операциони сали со ламинарен тек

 • Ултра чисти операциони сали

 • Хибридни операциони сали

 • Објекти за дневен случај

 • Апартмани за ендоскопија

 • Објекти за деконтаминација на ендоскоп

 • Одделенија за централни услуги за стерилизација

 • Амбулантски клиники

 • Болнички одделенија

 • Посета на болници

 • Дијагностички центри во заедницата.

Една од уникатните предности на работата со нас е тоа што можеме да обезбедиме клинички надзор и преглед на секој договор што го испорачуваме, од зачнувањето до завршувањето. Секој договор го води менаџер за клинички услуги (CSM) кој е искусен клинички лидер со моментална клиничка регистрација (NMC или HCPC) и широко познавање на нашите капацитети, мобилни и модуларни.

Дополнително, ако клиничкиот персонал е предизвик за вас, имаме тим од лекари, вработени кај нас, кои можат да го поддржат барањето за вашиот договор. Имаме лекари кои не само што обезбедуваат одлична клиничка услуга за нашите клиенти и нивните пациенти, туку имаат и добро практично знаење за тоа што е потребно за работа во привремена установа. 

Можеме да обезбедиме лекари во следниве области:

 • Театарски практичари (регистрирани NMC/HCPC)

 • Практичари за ендоскопија (регистрирани NMC/HCPC)

 • Практичари од оперативниот оддел (ОДП) со искуство во дијагностички и терапевтски процедури

 • Практичари за деконтаминација

 • Водечки лекари (регистрирани NMC/HCPC) 

 • Олеснувач на единицата.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница