Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Дијагностички пакети

Флексибилни решенија за дијагностички центри во заедницата

Нашите дијагностички центри во заедницата им помагаат на здравствените системи да понудат низа дијагностички услуги, вклучително и скрининг за рак, здравје на жените, ендоскопија, дијагностика без слики и слики.

Нашите уникатни и флексибилни решенија за испорака на услуги се дизајнирани во соработка со давателот на услугата. Типичен центар ќе има фиксна или модуларна централна зграда, која може да се изгради нарачана со користење на современи методи на изградба и брзо распоредување на централната инфраструктура.

Дизајнот може да се конфигурира со простор за операциона сала, рендген, МРИ, КТ, мамографија, единици за дијализа и многу повеќе. Барањата како што се станица за прием и медицинска сестра, соблекувална, простор за опоравување, повеќеслојни и колички, патологија и лабораториски простор, сите можат да бидат сместени. Дополнителна флексибилност може да се постигне преку можноста да се поврзат различни „говори“ или специјалитети за различни типови постапки, во различно време, преку дополнителни мобилни објекти.

Нашите здравствени простори можат да сместат опрема за дијагностичка слика, вклучувајќи МРИ, КТ, рендген и DEXA скенери и можеме да работиме со вашиот оддел за радиологија за да се осигураме дека се исполнети сите барања.

Придобивки за вас и вашите пациенти

Дијагностичките центри во заедницата обезбедуваат ефикасен начин за намалување на времето на чекање за изборни и неакутни дијагностички услуги, ослободувајќи го виталниот главен болнички капацитет. Пациентите имаат корист од пристапот до овие услуги на погодни локации поблиску до дома.

За давателите на здравствена заштита тие обезбедуваат ефикасност во пропусната моќ на пациентите и побезбедна патека на пациентот во однос на контролата на инфекцијата. Тие исто така создаваат идеална средина за обука на клиничкиот персонал.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Универзитетските болници во Оксфорд, Фондацијата НХС

Мобилната единица за деконтаминација на ендоскоп Vanguard и овозможува на болницата Џон Редклиф да ги одржува своите услуги со полн капацитет без пречки.
Повеќе информации

Болница Бедфорд, Бедфордшир

Со обемна работа планирана за нивниот оддел за ендоскопија, на болницата во Бедфорд и требаше решение за да се негира ризикот од потенцијално нарушување на услугите што се нудат во болницата.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница