Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Партнерска програма

Нашите внимателно избрани партнери додаваат вредност на нашата услуга

Партнерската програма ја обединува нашата експертиза во обезбедувањето флексибилни здравствени простори и решенија со други клучни даватели на здравствена заштита за да се олесни екосистемот на партнери кои размислуваат напред, кои се посветени на колаборативен и иновативен пристап.

Работењето отворено и конструктивно со други даватели на услуги за планирање, опремување, персонал и испорака на овие нови капацитети го подобрува квалитетот на новата клиничка средина, нуди пристап од крај до крај и обезбедува вредност за нашите заеднички клиенти.

Постојат четири клучни типови партнери со кои обично работиме:

Градба
Беспрекорно испорачувајте специјализирани модуларни и мобилни решенија за здравствена заштита за време на изградбата на нови проекти за изградба и реновирање на болницата за одржување и подобрување на континуитетот на грижата. 

Производителите на опрема
Ова партнерство им нуди на болниците решение од крај до крај. Модуларни и мобилни капацитети се испорачуваат во комплет со најновите иновации во медицинската опрема, секогаш дизајнирани да ги задоволат потребите на лекарите кои ги користат нашите здравствени простори.

Советодавно
Тесно соработува со архитекти и дизајнери за да се вклучат модерни методи на градба (MMC) во програмите за градење и реновирање болници. Крајниот резултат е одржлива, продуктивна и исплатлива работна средина. 

Оператори на клинички услуги
Нашите висококвалитетни здравствени простори се надополнети со стручни кадровски решенија за да обезбедат целосно управувана услуга од крај до крај, помагајќи им на болниците да ги задржат нивоата на услуги и продуктивноста. 

Нашите партнери

Филтер: 
Филтер за категорија на партнери

Обвинителство

Производителите на опрема

Од своето основање во 1982 година, Accuscience со седиште во Килдер е доверлив и докажан снабдувач на јавни и приватни болници, центри за трансфузија на крв, производители на фармацевтски производи и здравствени работници.

Прочитајте студија на случај

Avidicare

Производителите на опрема

Avidicare е medtech компанија базирана на истражување со фокус на превенција на инфекции. Компанијата развива системи за управување со воздушни бактерии и вирусна контаминација во болниците, вклучувајќи го и Опрагон, ултра чистиот систем за вентилација.

Прочитајте студија на случај

Консултанти за изградба на HCT

Советодавно

HCT Construction Consultants е енергична и напредна мултидисциплинарна градежна консултантска компанија која обезбедува професионални услуги низ ОК. Нивните основни специјалистички услуги се геодетски квантитети, управување со проекти, главен дизајнер, геодет на партиски ѕидови и следење на проекти.

Прочитајте студија на случај

Систем за медицинска лабораторија НЕКСОР

Производителите на опрема

Повеќе од триесет години Медицински лабораториски систем работи на изнаоѓање иновативни решенија во областа на префабрикациски системи, внатрешни решенија и медицински помагала. Нексор | Медицинскиот лабораториски систем го применува своето широко знаење за снабдување со решенија клуч на рака за ИЦИ, одделенија за амбуланти, стоматолошки клиники, лаборатории, чисти соби и болнички области каде флексибилноста, прилагодувањето на новите технологии, одржувањето и хигиената се суштински и основни барања за висококвалитетно производ.

NCC AB

Градба

NCC AB е шведска градежна компанија, една од најголемите во нордискиот регион со околу 12.500 вработени и годишен приход од 54 милијарди SEK.

Прочитајте студија на случај

Олимп

Градба

Глобална компанија за медицинска технологија фокусирана на унапредување на медицинските технолошки решенија за подигнување на стандардот на нега. Олимпус нуди најдобри решенија и услуги во својата класа за рано откривање, дијагноза и разновидни медицински помагала кои третираат околу 100 болести или состојби.

Прочитајте студија на случај

Филипс

Производителите на опрема

Во изминатата деценија, Philips се трансформираше во фокусиран лидер во технологијата за здравствена заштита. Како организација за медицинска технологија, Philips се фокусира на иновациите поттикнати од потребите на потрошувачите и клиентите кои им помагаат на луѓето да водат поздрав живот и да спречат болести. Тие им обезбедуваат на лекарите алатки што им се потребни за да направат прецизна дијагноза и да испорачаат персонализиран третман базиран на податоци, помагајќи да закрепнат пациентите дома во заедницата.

Прочитајте студија на случај

Винчи

Градба

Vinci Construction UK е специјализирана компанија за градежништво, градежништво и управување со објекти. Дел од глобалната групација Винчи, таа работи во повеќе сектори, вклучувајќи ја и здравствената заштита. Тие преземаат нови шеми за изградба и реновирање, како и договори за управување и одржување на средства и објекти. Vinci може да се потпре на искуството и ресурсите на многуте компании на Vinci Group за да понуди целосни пакети и решенија.

Прочитајте студија на случај

18-неделна поддршка

Оператор на клиничка услуга

18 Week Support е основана во 2014 година од д-р Конал Перет, искусен консултант со над 20 години искуство во NHS. Во партнерство со NHS Trusts, 18 Week Support помага во управувањето со листите на чекање преку обезбедување исплатливи услуги и за амбуланти и за дневна хирургија низ ОК. Тие го прават тоа со доставување на целосно управувана услуга, вклучително и цел клинички тим, за давање услуги користејќи локални капацитети на локациите на Trust. 18 Week Support сега е најголемиот давател на здравствена заштита во клинички извори во ОК.

Прочитајте студија на случај

Станете партнер

Вашето име(Задолжително)
Ова поле е за целите на валидација и треба да се остави непроменето.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Контактирајте не

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница