Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Висок квалитет, технички напредна, клиничка инфраструктура, испорачана со темпо

За

Обезбедување мобилни и модуларни решенија за здравствена заштита

Vanguard Healthcare Solutions е водечки глобален снабдувач на флексибилна клиничка инфраструктура и услуги, обезбедувајќи висококвалитетни, технички напредни решенија со темпо преку партнерство со нашите клиенти за подобрување на здравствените резултати. 

Ние работиме со нашите клиенти за да обезбедиме висококвалитетни, одржливи решенија за здравствена заштита, со нарачани мобилни и модуларни простори за здравствена заштита кои се однесуваат на уникатните потреби на секој здравствен систем. 

Нашите капацитети

Што правиме

Нашите мобилни капацитети, кои може да се инсталираат и пуштаат во употреба во рок од неколку недели, вклучуваат операциони сали, апартмани за ендоскопија, деконтаминација на ендоскоп, стерилизација, одделенија, клиники, единици за полесни повреди и предавање на брза помош. Скалабилни, вклучително и интеграција со модуларни објекти, тие служат како хируршки центри и дијагностички центри во заедницата. Модуларните згради што ги конструираме нудат неограничен потенцијал за создавање на целосно уникатни и специфично приспособени простори за здравствена заштита, поефикасно отколку кога се користат традиционални методи на градба. Дополнително, нашата понуда е подобрена со нашата способност да обезбедиме персонал и опрема.

Нашите услуги

Студии на случај

Доверба на фондацијата NHS на Универзитетот во Јужен Ворвикшир

Мобилен театар Vanguard и клинички тим помагаат да се намали времето на чекање за ортопедска хирургија, локално и за соседните фондови
Повеќе информации

Универзитетската болница Свети Џорџ Фондацијата NHS

Обезбедување простор за да се овозможи целото патување на пациентот, од пристигнување до
испуштање дома – на начин да се максимизира контролата на инфекцијата.
Повеќе информации
А
Б
В
Д
Е
Ф
Г
Х
Јас
Ј
К
Л
М

Мобилна операциона сала

Нашите објекти со ламинарен проток, ултра чисти, стандардни и хибридни мобилни и модуларни операциони салони можат да бидат изградени според вашите барања. Повеќе театри може да се поврзат со други мобилни или модуларни типови објекти, вклучително и одделенија, за да се обезбеди објект за дневен случај.

Студии на случај

Доверба на фондацијата NHS на Универзитетот во Јужен Ворвикшир

Мобилен театар Vanguard и клинички тим помагаат да се намали времето на чекање за ортопедска хирургија, локално и за соседните фондови
Повеќе информации

Универзитетската болница Свети Џорџ Фондацијата NHS

Обезбедување простор за да се овозможи целото патување на пациентот, од пристигнување до
испуштање дома – на начин да се максимизира контролата на инфекцијата.
Повеќе информации

Последни вести

Vanguard се изложува на European Healthcare Design 2024

Излагаме на Европскиот дизајн за здравствена заштита 2024 година на Кралскиот колеџ за лекари, Лондон од 10-ти до 12-ти јуни.
Прочитај повеќе

Кои се придобивките од мобилниот театар Vanguard, поставен како „Изборен центар“?

Глен Барли (Главен извршен директор) и Харкамал Херан (Главен оперативен директор) од Универзитетот Јужен Ворвикшир, NHS FT, разговараат со извршниот директор на Vanguard, Крис Блеквел-Фрост
Прочитај повеќе

Како е да се работи во мобилно кино Vanguard, поставено како „Изборен центар“?

Тим Робертсон, консултант ортопедски хирург во болницата Ворвик, разговара со извршниот директор на Vanguard, Крис Блеквел-Фрост.
Прочитај повеќе

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница