Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Cilësi e lartë, teknikisht e avancuar, infrastrukturë klinike, e ofruar me ritëm

Rreth

Ofrimi i zgjidhjeve të kujdesit shëndetësor celular dhe modular

Vanguard Healthcare Solutions është një ofrues kryesor global i infrastrukturës dhe shërbimeve klinike fleksibël, duke ofruar zgjidhje me cilësi të lartë dhe teknikisht të avancuar me ritëm duke bashkëpunuar me klientët tanë për të përmirësuar rezultatet shëndetësore. 

Ne punojmë me klientët tanë për të ofruar zgjidhje të cilësisë së lartë, të qëndrueshme të kujdesit shëndetësor, me hapësira të kujdesit shëndetësor celular dhe modularë me porosi që adresojnë nevojat unike të çdo sistemi të kujdesit shëndetësor. 

Objektet tona

Çfarë bëjmë ne

Objektet tona të lëvizshme, të cilat mund të instalohen dhe vihen në punë brenda javësh, përfshijnë sallat e operacionit, suitat e endoskopisë, dekontaminimin e endoskopit, sterilizimin, repartet, klinikat, njësitë e lëndimeve të lehta dhe dorëzimin e ambulancës. Të shkallëzuara, duke përfshirë integrimin me pajisje modulare, ato shërbejnë si qendra kirurgjikale dhe qendra diagnostike komunitare. Ndërtesat modulare që ne ndërtojmë ofrojnë potencial të pakufishëm për të krijuar hapësira shëndetësore krejtësisht unike dhe të përshtatura në mënyrë specifike, në mënyrë më efikase sesa kur përdoren metoda tradicionale të ndërtimit. Për më tepër, oferta jonë është përmirësuar nga aftësia jonë për të siguruar staf dhe pajisje.

Shërbimet tona

Studimet e rasteve

Fondacioni i Fondacionit NHS i Universitetit të Warwickshire të Jugut

Një teatër celular Vanguard dhe ekip klinik po ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes për kirurgji ortopedike, në nivel lokal dhe për trustet fqinje
Me shume informacion

Trusti i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar të Shën Gjergjit

Sigurimi i hapësirës për të lejuar të gjithë udhëtimin e pacientit, nga mbërritja në
shkarkimi në shtëpi – në një mënyrë për të maksimizuar kontrollin e infeksionit.
Me shume informacion
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M

Teatër operativ celular

Objektet tona të sallonit operativ me rrjedhje laminare, ultra të pastra, standarde dhe hibride të lëvizshme dhe modulare mund të ndërtohen sipas kërkesave tuaja. Teatro të shumtë mund të lidhen me lloje të tjera të objekteve të lëvizshme ose modulare, duke përfshirë repartet, për të ofruar një strukturë ditor.

Studimet e rasteve

Fondacioni i Fondacionit NHS i Universitetit të Warwickshire të Jugut

Një teatër celular Vanguard dhe ekip klinik po ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes për kirurgji ortopedike, në nivel lokal dhe për trustet fqinje
Me shume informacion

Trusti i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar të Shën Gjergjit

Sigurimi i hapësirës për të lejuar të gjithë udhëtimin e pacientit, nga mbërritja në
shkarkimi në shtëpi – në një mënyrë për të maksimizuar kontrollin e infeksionit.
Me shume informacion

Lajmet e fundit

Vanguard po ekspozon në European Healthcare Design 2024

Jemi duke ekspozuar në European Healthcare Design 2024 në Kolegjin Mbretëror të Mjekëve, Londër në datat 10-12 qershor.
Lexo më shumë

Cilat janë përfitimet e një teatri celular Vanguard, i ngritur si një "Hub zgjedhor"?

Glen Burley (Shef Ekzekutiv) dhe Harkamal Heran (Zyrtar Kryesor Operativ) i Universitetit South Warwickshire NHS FT, flasin me CEO të Vanguard, Chris Blackwell-Frost
Lexo më shumë

Si është të operosh në një teatër celular Vanguard, të ngritur si një "Qendra zgjedhore"?

Tim Robertson, kirurg ortopedik konsulent në spitalin Warwick, flet me CEO të Vanguard, Chris Blackwell-Frost.
Lexo më shumë

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe