Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Zgjidhjet me çelës në dorë

Zgjidhje në dorë nga projektimi në instalim

Ne ofrojmë një zgjidhje të plotë me çelës në dorë për ofrimin e hapësirave tona mobile dhe modulare të kujdesit shëndetësor përmes ekipit tonë të gjerë të specialistëve të kujdesit shëndetësor. Ne mund të menaxhojmë procesin e plotë të projektimit që nga miratimi i rastit të biznesit, në prodhimin e shtëpisë, instalimi i vendit deri në komisionimin e projektit. 

Ne kemi një përvojë të pasur në prokurimin dhe shpërndarjen e të gjitha punimeve të faqes përmes ekipit tonë të specializuar të projektimit të kujdesit shëndetësor. Duke na pasur si projektuesin tuaj kryesor dhe/ose kontraktorin kryesor redukton ndikimin në zinxhirin tuaj të furnizimit dhe thjeshton elementin e ndërtimit të kantierit të projektit. Mënyra se si ne operojmë siguron që objektet tona të vendosen shpejt dhe me efikasitet.

Spitali Queen Mary, Roehampton - Fondacioni i Fondacionit NHS të Universitetit të Shën Gjergjit

Nevoja e identifikuar: Kapaciteti shtesë i sallës operative

Zgjidhja jonë: Qendra kirurgjikale e lëvizshme/modulare 1300 m2

Hapi 1:  Ekipi i projektimit siguroi menaxhimin e projektit: studimin e vendit, lejen e planifikimit, planifikimin e vendit, projektimin e njësisë, vizatimin, specifikimin dhe ndërtimin, përgjegjësinë e plotë kryesore të projektimit me CDMC për të siguruar përputhjen me Rregulloret CDM 2015.

Hapi 2: Punimet mundësuese të kryera: punime elektrike, gazi mjekësor, ujësjellës dhe kullimi.

Hapi 3: Instalimi i pajisjeve të teatrit, vënia në punë e objektit, mirëmbajtja e vazhdueshme dhe servisimi i njësisë.

Dizajni deri në dorëzim: shkurt - qershor 2021

Trusti i Fondacionit të NHS për Spitalet Mësimore Lancashire — Spitali Royal Preston, Preston

Nevoja e identifikuar: Teatri shtesë i radiologjisë intervenuese 

Zgjidhja jonë: Teatri radiologjik hibrid 110 m2

Hapi 1: Dorëzimi i një ambienti sallon operativ hibrid në përputhje me HTM i pajisur me një sistem imazhi Phillips FlexMove për të mbështetur fillimisht radiologjinë intervenuese. Teatri ishte i mbrojtur për të ardhmen me një sistem ultra të pastër, plus mbrojtje me rreze X në vend.

Hapi 2: Sigurimi i CDM-së dhe menaxhimi i projektit, duke punuar me ekipin e Trust-it për zhvillimin, projektimin, komisionimin dhe dorëzimin e objektit si dhe ndërtimin e një ndërfaqeje të plotë të korridorit lidhës. 

Hapi 3: Punimet mundësuese të kryera: punime elektrike, gazi mjekësor, ujësjellës dhe kullimi.

Dorëzimi: shtator 2020

 

Trusti i Fondacionit të NHS të Spitalit të Përgjithshëm Kettering - Sir Thomas Moore Ward

Nevoja e identifikuar: Reparti modular me kapacitet shtesë

Zgjidhja jonë: Teatri radiologjik hibrid 110 m2

Hapi 1: Anketa teknike e vendit: planifikimi i vendit; projektimi, vizatimi, specifikimi dhe ndërtimi i njësisë, përgjegjësi e plotë kryesore e projektimit me CDMC për të siguruar përputhjen me Rregulloret CDM 2015.  

Hapi 2: Projektuar duke përdorur metodologjitë duke përfshirë angazhimin e palëve të interesuara dhe proceset e hartës dhe fazat e projektimit RIBA 1-5. 

Hapi 3: Certifikimi i plotë për zjarrin, elektricitetin, gazin mekanik, mjekësor, ujin dhe ujin.

Dorëzimi: maj 2020

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Fondacioni i Fondacionit NHS i Universitetit të Warwickshire të Jugut

Një teatër celular Vanguard dhe ekip klinik po ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes për kirurgji ortopedike, në nivel lokal dhe për trustet fqinje
Me shume informacion

Trusti i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar të Shën Gjergjit

Sigurimi i hapësirës për të lejuar të gjithë udhëtimin e pacientit, nga mbërritja në
shkarkimi në shtëpi – në një mënyrë për të maksimizuar kontrollin e infeksionit.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe