Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Objektet tona

Ne mund t'ju ndihmojmë të zbuloni zgjidhjen më të mirë të Hapësirës Shëndetësore

Zgjidhjet e lëvizshme, modulare dhe të përziera Vanguard përdorin Metodat Moderne të Ndërtimit (MMC) për të rritur kursimet e kostos përmes dërgimit të përshpejtuar dhe ndërtimit që është më efikas dhe më pak intensiv i punës. 

Në këtë fazë ju mund të keni identifikuar një nevojë për kapacitet shtesë, por nuk jeni të sigurt se cili objekt do të funksiononte më mirë për ju. Kur të na kontaktoni, ekipi ynë i specialistëve do të gjejë kohë për të zbuluar më shumë rreth spitalit tuaj dhe kërkesat e tij dhe do t'ju sugjerojë se cila Hapësirë e Kujdesit Shëndetësor mund t'ju ofrojë zgjidhjen më të mirë.

Pse celular?

Këtu është një përmbledhje e përfitimeve të pajisjeve mobile. Këto pika mund të jenë të dobishme për t'u përfshirë kur zhvilloni një rast biznesi për integrimin e hapësirës shtesë të lëvizshme të kujdesit shëndetësor në objektet tuaja spitalore. 

 • Shpërndarje e shpejtë për të menaxhuar rritjet e kërkesës pa rritur shpenzimet kapitale

 • Afërsia klinike me objektet e urgjencës dhe të kujdesit kritik

 • Shërbimi i menaxhuar plotësisht redukton presionet mbi nivelet e personelit

 • Integrimi me procedurat e thirrjes së urgjencës dhe zjarrit në spital

 • Integrimi me sistemin IT spitalor

 • Pacientët mbeten në rrugën ekzistuese klinike, duke ndjekur protokollet lokale 

 • Qasje në një mjedis premium të kujdesit shëndetësor

 • Vazhdimësia e udhëtimit të pacientit në një vend të njohur, me klinicistë të njohur, duke mbështetur kënaqësinë e pacientit

Pse modulare?

Këtu është një përmbledhje e përfitimeve të pajisjeve modulare. Këto pika mund të jenë të dobishme për t'u përfshirë kur zhvilloni një rast biznesi për shtimin e hapësirës modulare të kujdesit shëndetësor në ambientet tuaja spitalore. 

 • Metodat Moderne të Ndërtimit (MMC) mbështesin reduktimin e gjurmës së karbonit në spital

 • Reduktimi i ndërprerjeve në objektin dhe pasurinë ekzistuese

 • Dorëzimi i shpejtë, me prodhimin e moduleve të kryera njëkohësisht me punimet në terren = më pak kohë në vend

 • Zgjidhjet modulare të standardizuara sigurojnë një shkallë të lartë fleksibiliteti dhe këmbyeshmërie nëse nevojat e klientit ndryshojnë gjatë jetëgjatësisë së ndërtesës, p.sh. kate/përshtatje shtesë mund të shtohen shpejt dhe me lehtësi 

 • Përfitimet e qëndrueshmërisë - zvogëlimi i gjurmës së karbonit dhe mbetjeve 

 • Kontroll total i cilësisë për shkak të prodhimit të objektit në një mjedis të kontrolluar. Cilësi e përmirësuar kur krahasohet me metodat tradicionale të ndërtimit

 • Me dizajnin për prodhimin dhe montimin në mendje, zgjidhjet tona modulare arrijnë një vlerë të para-prodhuar prej 80%+

 

Një shembull i shpejtësisë me të cilën mund të instalohen objektet modulare

 • 4 sallone operative modulare
 • 1 repart
 • 1 qendër mbështetëse

Koha totale e ndërtimit = 12 javë*

*Punimet tokësore dhe aktivitetet mundësuese u kryen njëkohësisht me ndërtimin e modulit jashtë vendit, duke përshpejtuar kohën e instalimit.

Efikasiteti i ndërtimit modular u theksua në një studim të kryer në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke gjetur se një qasje vëllimore e ndërtimit rezultoi në kursime në kohë prej 45%, kursime të kostos prej 16% dhe një rritje të produktivitetit prej 30%. Këto kursime të kostos vazhdojnë pas përfundimit të ndërtimit, pasi objektet modulare mund të zvogëlojnë nevojën për t'iu drejtuar burimeve të jashtme.

Pse modalitet i përzier?

Zgjidhjet tona të modalitetit të përzier bashkojnë shpejtësinë dhe fleksibilitetin e zgjidhjeve tona celulare dhe modulare dhe lejojnë një shkallë të lartë këmbyeshmërie. Zgjidhje të tilla si këto mund të vendosen brenda javësh dhe kanë një jetëgjatësi deri në 60 vjet.

Të gjitha hapësirat e kujdesit shëndetësor janë të disponueshme me opsione me qira

Të gjitha objektet tona mund të merren me qira; ne mund të përshtasim një paketë që i përshtatet buxhetit tuaj dhe kohëzgjatjes së dëshiruar të qirasë, e cila mund të variojë nga disa muaj deri në shumë vite. 

Kur merrni me qira një Hapësirë të Kujdesit Shëndetësor nga ne, mund të prisni një strukturë me specifikim të lartë, të projektuar për qëllime, të përshtatur për të përmbushur nevojat tuaja specifike klinike. Disponueshmëria e zgjidhjeve fleksibël ofron kursime të konsiderueshme të kostos së ndërtimit dhe mirëmbajtjes si në afat të shkurtër ashtu edhe në atë afatgjatë.

Përfitimet e marrjes me qira:

 • Fleksibiliteti dhe përshtatshmëria – vendosja e shpejtë e objekteve që janë lehtësisht të shkallëzueshme për t'iu përshtatur nevojave në ndryshim. Ato mund të përshtaten në një mënyrë modulare për të akomoduar përdorime të tjera, ose të zëvendësohen për të përditësuar objektet me teknologjitë dhe shërbimet më të fundit

 • Pa barrë në bilanc – dhënia me qira nuk shton borxhet/ndikon në bilanc

 • Nuk kërkohet blerje kapitale 

 • Pa mirëmbajtje - ne zotërojmë hapësirat e kujdesit shëndetësor që marrim me qira dhe do t'i monitorojmë dhe mirëmbajmë vazhdimisht për t'u siguruar që ato përmbushin të gjitha standardet e kërkuara. I gjithë mirëmbajtja e objekteve kryhet në përputhje me protokollet e dakorduara

 • Nuk ka rreziqe - nuk ka rreziqe interesi, nuk ka gjoba tatimore dhe nuk ka detyrime të fshehura. Ne mbajmë të gjithë përgjegjësinë për inxhinierinë strukturore dhe rreziqet e pronës

 • Klientët paguajnë vetëm për periudhën e qirasë dhe në fund të çdo kontrate, ne do të heqim ndërtesën. Përgjegjësia për ndërtesën dhe mirëmbajtjen e saj mbetet tek ne

 

Blerja e një hapësire të kujdesit shëndetësor mund të jetë një alternativë më e mirë për spitalin tuaj

Ne ofrojmë opsione blerjeje për zgjidhjet tona modulare. Këto zgjidhje të përhershme modulare mund të zhvendosen nëse kërkesat e klientit ndryshojnë gjatë jetëgjatësisë së objektit. 

Ne mund të ofrojmë opsione fleksibël financimi për të lehtësuar shitjet e përhershme të zgjidhjeve tona modulare. Ne gjithashtu mund të ofrojmë servisim dhe mirëmbajtje gjatë gjithë jetës së bashku me dispozitat e personelit.

"Vanguard kishte një ekip të fortë mbështetës pas dorëzimit dhe zbatimit".
Prokurimi, Kapaciteti kryesor shtesë dhe rinovimi.

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Spitali Derriford, Plymouth

Një zgjidhje kirurgjikale e lëvizshme dhe modulare me modalitet të përzier është instaluar në bashkëpunim me Spitalet Universitare Plymouth NHS Trust për të ofruar kapacitet shtesë oftalmike në Spitalin Derriford.
Me shume informacion

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe