Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.

Nevoja

Spitali i Qarkut Dorset është një spital i ngarkuar, modern dhe ofruesi kryesor i shërbimeve spitalore akute për një popullsi prej rreth 250,000 në zonën lokale. Si pjesë e shërbimeve të tij, spitali kujdeset për punën dentare për pacientët me aftësi të kufizuara në të mësuar dhe me probleme të caktuara të shëndetit mendor, shëndetësor mjekësor ose fizik, në emër të Fondacionit Somerset NHS Trust.

Kjo lloj pune është kërkuese dhe mund të jetë e vështirë të planifikohet në teatro, kështu që për të reduktuar shpejt numrin e pacientëve pediatrikë dhe të rritur me nevoja të veçanta që presin procedurat dentare, spitali i kërkoi Vanguard të jepte një zgjidhje të përkohshme.

Plani

Është marrë vendimi për sjelljen e një sallë operacioni celular në vendin e spitalit për një periudhë prej 20 javësh. Teatri do të përdorej për punë dentare, duke përfshirë kirurgjinë dhe ekstraksionet, kryesisht te pacientët pediatrikë me nevoja të veçanta, të cilat u klasifikuan si rastet kryesore të Kirurgjisë Ditore.

Koha e shkurtër ndërmjet vendimit dhe mbërritjes së objektit në vend, nënkuptonte që Trusti duhej të punonte ngushtë me Vanguard për t'u përgatitur për mbërritjen e tij, duke përfshirë vendosjen e lidhjeve të shërbimeve dhe një proces të ri për lëvizjen e pacientëve nëpër spital. Teatri do të vendosej në parkun e makinave të Kirurgjisë Ditore, me një lidhje me spitalin kryesor nëpërmjet një vendkalimi të mbuluar.

Zgjidhja Vanguard

Një ambient i lëvizshëm i teatrit operativ iu dorëzua Spitalit të Qarkut Dorset, duke ofruar hapësirë të dedikuar për ndërmarrjen e kirurgjisë dentare pediatrike në mënyrë që të reduktohen listat e pritjes. Instalimi shkoi pa probleme dhe teatri u funksionalizua brenda një muaji nga nënshkrimi i kontratës.

Përveç hapësirës së teatrit, Hapësira e Kujdesit Shëndetësor përmbante gjithashtu një dhomë anestezie ngjitur dhe një zonë rikuperimi me 3 gjire. Objekti, i cili funksiononte 5 ditë në javë nga 9-10 orë çdo ditë, ishte zbukuruar me ngjitëse shumëngjyrëshe për të rritur tërheqjen e tij për pacientët pediatrikë.

Vanguard siguroi gjithashtu staf infermieror për teatrin, duke përfshirë dy anëtarë të përhershëm të stafit me njohuri intime të objektit të lëvizshëm. Kjo siguroi menaxhimin efektiv të hapësirës së kujdesit shëndetësor dhe lejoi që çdo pyetje apo problem të zgjidhej shpejt.

Rezultati

Gjithsej, 780 procedura sfiduese dentare janë ndërmarrë në teatrin celular gjatë kontratës 20-javore. Si rezultat, Trusti ka mundur të zvogëlojë ndjeshëm listat e pritjes për këtë lloj procedure para fundit të vitit, siç ishte planifikuar.

Si menaxhmenti ashtu edhe stafi në Spitalin e Qarkut Dorset ishin të kënaqur me zgjidhjen celulare. Objekti u zbulua se ishte praktik për sa i përket planit dhe stafi i Vanguard u konsiderua një shtesë e shkëlqyeshme për ekipin e vetë spitalit.

Georgina Randall, Zëvendës Shefja e Teatrove në Spitalin e Qarkut Dorset, tha: "Unë do të kisha një teatër Vanguard përsëri me një rrahje zemre.

“Një nga arsyet kryesore që funksionoi kaq mirë për ne është se stafi i Vanguard ndërtoi shpejt marrëdhënie të shkëlqyera me vetë stafin e spitalit; jo vetëm brenda teatrit, por edhe me portierë dhe staf në ambientet e sterilizimit dhe farmacisë. Kjo do të thoshte se i gjithë operacioni u zhvillua pa probleme nga fillimi në fund.”

Statistikat e projektit

780

procedurat sfiduese dentare të ndërmarra në objekt

250,000

popullsia e shërbyer nga spitali

20

kontratë javore

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Spitali Bedford, Bedfordshire

Me një punë të gjerë të planifikuar për departamentin e tyre të endoskopisë, Spitali Bedford kishte nevojë për një zgjidhje për të mohuar rrezikun e ndërprerjes së mundshme të shërbimeve të ofruara në spital.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe