Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Politika e kukive

Data e hyrjes në fuqi: 24-gusht-2023
Përditësimi i fundit: 24-Gush-2023

 

Çfarë janë cookies?

 

Si i përdorim cookies?

 

Llojet e Cookies që përdorim

 

Menaxho preferencat e cookie-ve

Cilësimet e kukive

Ju mund të ndryshoni preferencat tuaja të cookie-t në çdo kohë duke klikuar butonin e mësipërm. Kjo do t'ju lejojë të rishikoni banderolin e pëlqimit të cookie-ve dhe të ndryshoni preferencat tuaja ose ta tërhiqni menjëherë pëlqimin tuaj.

Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për të bllokuar dhe fshirë cookies të përdorura nga faqet e internetit. Ju mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar/fshirë cookies. Të listuara më poshtë janë lidhjet me dokumentet mbështetëse se si të menaxhoni dhe fshini skedarët e personalizimit nga shfletuesit kryesorë të uebit.

Krom: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Nëse jeni duke përdorur ndonjë shfletues tjetër të internetit, ju lutemi vizitoni dokumentet zyrtare të mbështetjes së shfletuesit tuaj.

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe