Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Zgjidhjet e departamentit të urgjencës

Qasje më e shpejtë në analizë dhe trajtim

Njësitë tona të lëndimeve të vogla (MIU) mund të vendosen afër departamentit të urgjencës së spitalit, duke u ofruar pacientëve një rrugë alternative për trajtimin. 

Triazhi shumë i nevojshëm që ofrojnë MIU-të u mundëson pacientëve me lëndime më pak serioze të trajtohen më shpejt, duke e lënë departamentin e urgjencës që t'i japë përparësi ndihmës së pacientëve me lëndime dhe sëmundje serioze ose kërcënuese për jetën.

MIU-të mund të përmirësojnë përvojën e përgjithshme të pacientit pasi më shumë njerëz mund të trajtohen shpejt, në mënyrë efektive dhe në mjedisin më të rehatshëm të mundshëm. Objektet tona mund të përdoren për të krijuar një grup hapësirash të personalizuara duke ofruar një mjedis të plotë klinik ku pacientët mund të rezervohen, përgatiten, marrin trajtim dhe shërohen.

Një strukturë e përkohshme MIU mund të ndihmojë gjithashtu spitalet të përballen me kërkesë shtesë gjatë periudhave veçanërisht të ngarkuara, siç janë muajt e dimrit.

Nëse keni nevojë për anëtarë shtesë të ekipit të kujdesit shëndetësor për të punuar në MIU, ne mund ta rregullojmë atë për ju. Ne gjithashtu mund të ofrojmë pajisje mjekësore sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse. 

Zbuloni më shumë rreth tonë staf klinik dhe inventari i pajisjeve.

 

Lexoni se si krijuam një zgjidhje inovative për dorëzimin e ambulancës për spitalin e qytetit Peterborough

Si instaluam një strukturë të lëvizshme me 8 gji për pacientët në pritje të pranimit në departamentin e urgjencës.

Lexo tani

Duke i bërë dorëzimet më pak stresuese si për pacientët ashtu edhe për personelin e kujdesit shëndetësor

Ne i ndihmojmë spitalet të lehtësojnë presionin mbi kujdesin e tyre urgjent dhe urgjent duke instaluar Hapësira të Kujdesit Shëndetësor që ofrojnë kapacitet për aplikime të tilla si trajtimi para-spitalor, dorëzimi i ambulancës, zonat e pritjes në shtrat dhe transferimi i vonuar i kujdesit. 

Objektet tona të dorëzimit të ambulancës mund të funksionojnë gjatë gjithë orarit, duke ofruar një hapësirë mikpritëse dhe qetësuese për pacientët, ndërsa ata presin triazhin pasi kanë mbërritur në spital me ambulancë. Hapësira e Kujdesit Shëndetësor mund të konfigurohet si me ambientet e pacientit ashtu edhe me personelin, duke përfshirë tualetet, dhomat e zhveshjes dhe gazrat mjekësore për të siguruar që ajo të jetë klinikisht me cilësi të lartë, si dhe të rehatshme. 

Pajisjet e lëvizshme që mund të vendosen shpejt, plotësisht në përputhje, mund të zbatohen brenda javësh. Një qendër kujdesi më e përhershme, e para-projektuar, modulare, urgjente mund të funksionojë në rreth 60 ditë, ose një zgjidhje e personalizuar, ndoshta një njësi lëndimesh të lehta ose një repart me 24 shtretër, brenda pak muajsh.

Nëse keni nevojë për anëtarë shtesë të ekipit të kujdesit shëndetësor për të punuar në institucion, ne mund ta rregullojmë atë për ju. Ne gjithashtu mund të ofrojmë pajisje mjekësore sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse. 

Lexoni se si krijuam një zgjidhje inovative për dorëzimin e ambulancës për Spitali i qytetit Peterborough duke instaluar një strukturë celulare me 8 gji për pacientët që presin pranimin në departamentin e urgjencës.

Zbuloni më shumë rreth tonë staf klinik dhe inventari i pajisjeve.

“Ndërsa i afroheshim periudhës sonë të ngarkuar të dimrit, e dinim se kishim nevojë për një strukturë shtesë për të na ndihmuar të adresonim mungesën e kapaciteteve në departamentin tonë të urgjencës. Ne shikuam opsionet dhe u bë e qartë se Vanguard ishte në gjendje t'i përgjigjej shpejt nevojës sonë urgjente të dimrit."
Kryeshefi Ekzekutiv, Kapaciteti kryesor shtesë

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Spitali i qytetit Peterborough

Një strukturë inovative e "dorëzimit të ambulancës" rrit kapacitetin e pacientit në kohë të ngarkuara dhe mundëson që stafi i ambulancës të ridislokohet për t'iu përgjigjur thirrjeve 999.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe