Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Çfarë mendojnë pacientët për hapësirat tona të kujdesit shëndetësor?

Është e rëndësishme për ne që çdo pacient që ka një procedurë në një nga hapësirat tona të kujdesit shëndetësor të ketë një përvojë pozitive. Ne punojmë me Trustet e NHS dhe spitalet për të siguruar që të ofrojmë nivelin më të lartë të shërbimit dhe kujdesit. Ne vlerësojmë të gjitha reagimet; na ndihmon të përmirësohemi vazhdimisht.

Këtu është një fotografi e disa prej komenteve të pacientëve që kemi marrë.

“Dëshiroj të komplimentoj dhe falënderoj ekipin në celularin (njësia Vanguard) në departamentin e endoskopisë së spitalit të Përgjithshëm të Leicester. sot. Takimi im ishte në orën 13:00 dhe u pashë saktësisht në kohë. Gjithçka u shpjegua mirë, dhe stafi ishte jashtëzakonisht i sjellshëm, por edhe efikas dhe e bëri atë që është një procedurë e pakëndshme sa më pa dhimbje mendërisht dhe fizikisht. Të gjitha nivelet e stafit që nga infermierja e parë që më pranoi dhe bënte dokumentet përmes infermieres Isabella që më mbante dorën dhe më largonte mendjen.”

“Duhet të përgëzoj çdo anëtar të stafit që kam takuar. Ata ishin të këndshëm, të dobishëm dhe më qetësuan. Procedura ishte e shpejtë dhe pa dhimbje. Objekti ishte i pastër dhe mikpritës.”

“I gjithë stafi ishte i mrekullueshëm. Gjoni që më futi kanula ishte fantastik, më mbajti të qetë dhe foli me mua, gjë që më ndihmoi vërtet. Isha shumë i ngurtësuar për të shkuar për procedurat, por nuk ishte aq keq sa mendoja, dhe stafi më ndihmoi me të vërtetë të më qetësonte dhe të më qetësonte.”

“Faleminderit për ofrimin e një mjedisi të shëndetshëm dhe një objekti të pastër që është një domosdoshmëri për kujdesin parësor.”

“I gjithë stafi shumë i sjellshëm dhe i dobishëm, një procedurë jo shumë e këndshme e bëri shumë më pak të pakëndshme. Një njësi shumë profesionale.”

"Mjedis shumë i sigurt, i rehatshëm, stafi nuk mund të ishte më i dobishëm dhe t'ju qetësonte nga fillimi në fund dhe t'ju shpjegonte gjithçka kaq mirë."

"I gjithë procesi i kolonoskopisë nuk është i këndshëm, por përvoja ime ishte e shkëlqyer. Infermieret miqësore dhe profesionale dhe mjekët/teknikët e aftë dhe qetësues e bënë takimin tim të lehtë. Faleminderit."

“Stafi ishte shumë profesional në detyrën e tyre dhe gjithashtu në lehtësimin e mua para, gjatë dhe pas procedurës sime.”

 

Çfarë mendojnë klientët tanë për hapësirat tona të kujdesit shëndetësor?

Reagimet e klientëve janë jashtëzakonisht të rëndësishme për ne. Ne ndihemi shumë krenarë kur marrim reagime pozitive nga klientët tanë, siç janë shembujt e mëposhtëm.

 

Stafi dhe lehtësuesit tanë janë shumë të ditur

“Ne kishim mbështetje nga një anëtar i stafit klinik i cili ishte shumë i ditur dhe me përvojë. Ata kishin zgjidhje për të gjitha pyetjet tona dhe lehtësuesi ishte i shkëlqyer.”

Operacionet, Rinovimi i bazës.

“Nëse keni një këshilltar klinik të dobët, nuk do të merrni performancën më të mirë nga njësia dhe stafi – ata duhet të shkojnë krah për krah. Këshilltari klinik që kishim ishte një pikë e vërtetë e shitjes për Vanguard. E bëri të gjithë procesin shumë më të qetë.”

Operacionet, Rinovimi i bazës.

 

Reputacioni ynë dhe aftësia jonë për t'u lidhur me kërkesat kryesore të klientit

“Ka disa lojtarë me salla operative në rrota…. nuk ka shumë në hapësirën Vanguard që janë mjaft fleksibël për të futur në një park makinash diku.”

Konsulent, Kapacitet shtesë Core.

"Vanguard është krejtësisht i ndryshëm nga çdo gjë tjetër në treg, është një teatër i gatshëm me plug-in."

Prokurimi, Kapaciteti kryesor shtesë.

 

Cilësia dhe gjerësia e shërbimeve tona janë identifikuar si pikat kryesore të forta nga klientët tanë

“Nga këndvështrimi i organizatave tona me teatrot, standardi ishte shumë i mirë. Infrastruktura ishte e mirë dhe njësitë ishin në nivel standard – nuk kishim ankesa.” 

Operacionet, Kapaciteti kryesor shtesë.

“Ato janë një zgjidhje cilësore; është bukuroshe dhe bën atë që thotë në kanaçe dhe ka lehtësitë që kërkoj.”

Operacione, rinovim endoskopie.

 

Klientët vlerësojnë besueshmërinë dhe përkushtimin tonë ndaj dërgesës

"Vanguard kishte një ekip të fortë mbështetës pas dorëzimit dhe zbatimit."

Prokurim, Renovim Core.

 

Na tregoni çfarë ju mendoni për ofrimin e shërbimit tonë

Ju lutemi dërgoni email [email protected]

 

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe