Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Studimet e rasteve

Filtri: 
Filtri i temës së studimit të rastit

Fondacioni i Fondacionit NHS i Universitetit të Warwickshire të Jugut

Një teatër celular Vanguard dhe ekip klinik po ndihmojnë në reduktimin e kohës së pritjes për kirurgji ortopedike, në nivel lokal dhe për trustet fqinje
Lexo më shumë

Trusti i Fondacionit NHS të Spitalit Universitar të Shën Gjergjit

Sigurimi i hapësirës për të lejuar të gjithë udhëtimin e pacientit, nga mbërritja deri në daljen në shtëpi - në një mënyrë për të maksimizuar kontrollin e infeksionit.
Lexo më shumë

Spitali Bassetlaw, Doncaster

Teatrot e lëvizshme operative në Spitalin Bassetlaw, Doncaster dhe Bassetlaw NHS Trust
Lexo më shumë

Spitali i Përgjithshëm Fairfield, Bury

Programi i Reformës Zgjedhore të Mançesterit të Madh, komplet endoskopie me procedura të dyfishta.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Alvsborg Verior, Trollhattan, Suedi

Kompleksi i teatrit operativ në Spitalin e Qarkut Alvsborg Verior, Trollhattan, Suedi
Lexo më shumë

Lancashire Teaching Hospitals NHS Trust

Kompleti i radiologjisë intervenuese në Lancashire Teaching Hospitals NHS Trust.
Lexo më shumë

Spitali i qytetit Peterborough

Një strukturë inovative e "dorëzimit të ambulancës" rrit kapacitetin e pacientit në kohë të ngarkuara dhe mundëson që stafi i ambulancës të ridislokohet për t'iu përgjigjur thirrjeve 999.
Lexo më shumë

Qendra e kataraktit Newcastle Westgate, Fondacioni i NHS

Qendra e kataraktit Newcastle Westgate është instaluar për të trajtuar numrin e madh të prapambetur në pacientët që presin për një operacion rutinë të kataraktit. Që nga instalimi i tij, objekti ka parë që koha mesatare e kaluar në objekt është ulur nga 3-4 orë në 45 minuta deri në një orë.
Lexo më shumë

Spitali i Përgjithshëm Wexford, Irlandë

Komplet endoskopie celulare në Spitalin e Përgjithshëm Wexford, Irlandë.
Lexo më shumë

Spitali i Përgjithshëm St. Maarten, Duffel, Belgjikë

Sallë operative hibride modulare për të rritur kapacitetin.
Lexo më shumë

Spitali Derriford, Plymouth

Një zgjidhje kirurgjikale e lëvizshme dhe modulare me modalitet të përzier është instaluar në bashkëpunim me Spitalet Universitare Plymouth NHS Trust për të ofruar kapacitet shtesë oftalmike në Spitalin Derriford.
Lexo më shumë

Trusti i NHS i Kujdesit Shëndetësor Buckinghamshire

Një teatër i lëvizshëm i rrjedhës laminare u instalua në spitalin Stoke Mandeville duke rritur kapacitetin okulistik, duke kryer deri në 400 procedura në një periudhë 10 ditore.
Lexo më shumë

Spitali i Qarkut Dorset, Dorset

Objekti i teatrit operativ celular të Vanguard ndihmon në reduktimin e listave të pritjes në Spitalin e Qarkut Dorset.
Lexo më shumë

Spitali Universitar Skåne (SUS), Malmö, Suedi

Vendosja e një kompleksi të teatrit operativ modular në një spital në Suedi ndihmoi në sigurimin e kapaciteteve shtesë
Lexo më shumë

Spitali Isala, Zwolle, Holandë

Qendra e re e trajtimit të kombinuar modulare rrit efikasitetin në Spitalin Isala.
Lexo më shumë

Klinika Bergman, Rijswijk, Holandë

Ne pranuam me kënaqësi sfidën e ndërtimit të një kompleksi të teatrit operativ, me dy salla operative dhe një repart infermierësh.
Lexo më shumë

Jubileu i Artë, Spitali Kombëtar, Clydebank

Ndihmon për të rritur kapacitetin për të kryer më shumë operacione dhe për të zvogëluar kohën e pritjes
Lexo më shumë

Spitali Wilhelmina, Assen, Holandë

Kompleti i dërgesave celulare Vanguard rrit kapacitetin në Spitalin Wilhelmina.
Lexo më shumë

Spitalet Universitare të Oksfordit, Fondacioni i NHS

Njësia e Dekontaminimit të Endoskopit celular Vanguard lejon Spitalin John Radcliffe të mbajë shërbimet e tij me kapacitet të plotë pa ndërprerje.
Lexo më shumë

Spitali Algemeen Stedelijk (ASZ), Belgjikë

Spitali Algemeen Stedelijk kishte nevojë për një zgjidhje për të mbuluar programin e tyre pesë mujor të rinovimit. Vanguard u ofroi atyre një përgjigje të shpejtë dhe efektive ndaj sfidës së ndërprerjes së teatrit.
Lexo më shumë

Spitali Withybush, Pembrokeshire

Për të siguruar rrjedhën e përmirësuar të pacientëve me katarakt, Vanguard dorëzoi një spital vizitor celular në Spitalin Withybush për të ofruar një rritje afatshkurtër të kapacitetit
Lexo më shumë

Spitali Mbretëror i Princeshës, Telford

Vanguard ofroi një spital vizitor në The Shrewsbury and Telford Hospital NHS Trust për të ndihmuar në mbështetjen e rritjes së produktivitetit në ortopedinë e gjymtyrëve të sipërme dhe kirurgjinë dentare
Lexo më shumë

Klinika Haaglanden, Holandë

Klinika Haaglanden e gjeti sallën e saj të vetme operative jashtë përdorimit pas përmbytjeve. Vanguard ofroi një përgjigje të shpejtë që mbronte të ardhurat e spitalit dhe ruante aksesin e pacientëve në shërbimet
Lexo më shumë

Norfolk dhe Spitali Universitar Norwich, Norfolk

Kur Spitali Universitar Norfolk dhe Norwich kishin nevojë për kapacitete shtesë për të siguruar në mënyrë proaktive rritjen e kërkesës, Vanguard vendosi një spital vizitor për të ofruar mbështetje
Lexo më shumë

Kreisklinik Gross-Umstadt, Gjermani

Vendosja e një teatri operativ të lëvizshëm në një spital rrethor në Gjermani ndihmoi në ofrimin e një programi të përshpejtuar rinovimi
Lexo më shumë

Spitali Bedford, Bedfordshire

Me një punë të gjerë të planifikuar për departamentin e tyre të endoskopisë, Spitali Bedford kishte nevojë për një zgjidhje për të mohuar rrezikun e ndërprerjes së mundshme të shërbimeve të ofruara në spital.
Lexo më shumë

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Lexo më shumë

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Na kontaktoni

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe