Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Spitali i Përgjithshëm Fairfield, Bury

Programi i Reformës Zgjedhore të Mançesterit të Madh, komplet endoskopie me procedura të dyfishta.

Nevoja 

Bordi i Federatës së Ofruesve të Madh të Mançesterit identifikoi nevojën për mbështetje shtesë në ofrimin e shërbimeve endoskopike në të gjithë Mançesterin e Madh pas ndërprerjes së shkaktuar nga pandemia COVID-19.

Programi i Reformës Zgjedhore të Mançesterit të Madh bashkon ofruesit e shëndetësisë në të gjithë rajonin për të siguruar që nevojat e pacientëve të plotësohen. Ne u porositëm për të projektuar një strukturë endoskopie me porosi për të përmbushur nevojat specifike të Aleancës. 

Plani

Plani ishte të krijohej një suitë endoskopie modulare shtesë, e ndarë nga ndërtesa kryesore e spitalit, me një teatër me rrjedhje laminare plus dy dhoma procedurash, të integruara pa probleme me një ndërtesë të mëtejshme modulare me shumë dhoma. 

Zgjidhja

Si dhe dy dhomat e procedurave, suita u ndërtua me një vend shërimi me 6 shtretër, 2 dhoma konsultimi dhe staf të plotë dhe ambiente të pacientëve. Ne bashkëpunuam me Mbështetjen 18 Javore për të ndihmuar Trustin për të stafuar njësinë. Ata siguruan 8 infermierë specialistë të endoskopisë dhe 2 konsulentë klinikë. Midis tyre, ata do të kryenin të gjitha procedurat e endoskopisë së pacientit. Shërbimet e pritjes dhe portierit ofrohen nga Trusti.

Rezultati

Njësia e endoskopisë është plotësisht funksionale 7 ditë në javë duke kryer procedurat e kolonoskopisë së plotë, sigmoidoskopisë dhe gastroskopisë. Reagimet nga pacientët dhe stafi në njësi kanë qenë shumë pozitive. 

Në 6 muajt e parë të saj, njësia mbështeti pacientë nga Trusti NHS i Spitaleve Akut Peninine, Fondacioni i Fondacionit NHS të Universitetit të Mançesterit, Fondacioni i Fondacionit NHS Stockport dhe Fondacioni Salford Royal NHS. Mesatarisht, lista e çdo dite grumbullon rreth 48 deri në 52 pikë JAG dhe listat drejtohen në bazë të një gjinie çdo ditë. Koha e pritjes për procedurat e endoskopisë është ulur ndjeshëm.

Projekti ka qenë aq i suksesshëm sa që kontrata fillestare 6-mujore është zgjatur.

“Një numër partnerësh të NHS kanë punuar së bashku për të mbështetur rimëkëmbjen e shërbimeve si rajon dhe ky është një nga projektet e para që ofron akses për të gjithë pacientët rajonalë. Jam i kënaqur me ritmin që kemi mundur ta vendosim këtë për të rivendosur shërbimet për pacientët tanë.”
Asia Bibi, Menaxhere Programi në Programin e Reformës Zgjedhore të Mançesterit të Madh

Partneriteti ynë me Mbështetjen 18 Javore

Ne kemi qenë të kënaqur të punojmë me të Mbështetje 18 javore për të ofruar këtë projekt të rëndësishëm dhe jemi të kënaqur që Hapësira e Kujdesit Shëndetësor do të vazhdojë të ofrojë kujdes thelbësor për pacientët gjatë kontratës së saj.

Po kërkoni për një objekt të ngjashëm?

Na kontaktoni:

+44 (0)1452 651850[email protected]

Raste studimore të lidhura

Spitali i qytetit Peterborough

Një strukturë inovative e "dorëzimit të ambulancës" rrit kapacitetin e pacientit në kohë të ngarkuara dhe mundëson që stafi i ambulancës të ridislokohet për t'iu përgjigjur thirrjeve 999.
Lexo më shumë

Spitali Derriford, Plymouth

Një zgjidhje kirurgjikale e lëvizshme dhe modulare me modalitet të përzier është instaluar në bashkëpunim me Spitalet Universitare Plymouth NHS Trust për të ofruar kapacitet shtesë oftalmike në Spitalin Derriford.
Lexo më shumë

Lancashire Teaching Hospitals NHS Trust

Kompleti i radiologjisë intervenuese në Lancashire Teaching Hospitals NHS Trust.
Lexo më shumë

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe