Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Radiologjia intervenuese

Krijimi i një hapësire të dedikuar për trajtime të synuara

Studimet e fundit kanë treguar se trajtimet minimale invazive dhe të synuara luajnë një rol jetik si në kujdesin zgjedhor ashtu edhe në atë urgjent të pacientit. Ato mund të jenë një alternativë e mirë për procedurat kirurgjikale dhe shpesh lejojnë daljen nga spitali në të njëjtën ditë. 

Ambientet tona të lëvizshme dhe modulare ju japin mundësinë të krijoni një hapësirë të dedikuar për kryerjen e procedurave të radiologjisë diagnostike dhe intervenuese (IR), duke lehtësuar presionin mbi sallat e operacionit brenda spitalit.  

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon juaja spitali mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj fillon këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Lancashire Teaching Hospitals NHS Trust

Kompleti i radiologjisë intervenuese në Lancashire Teaching Hospitals NHS Trust.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe