Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni
Shtëpi

Objektet tona

Duke punuar me ju për të maksimizuar kujdesin ndaj pacientit

Ne i njohim presionet e përditshme me të cilat përballen spitalet dhe jemi krenarë që ofrojmë një gamë të gjerë zgjidhjesh hapësinore inovative. Ju mund të zgjeroni shpejt kapacitetin e ofrimit të kujdesit tuaj shëndetësor me mjediset tona klinike të integruara shumë funksionale dhe të specializuara që janë të përshtatshme si për procedurat rutinë ashtu edhe për ato komplekse. 

Ekipet tona të specializuara klinike dhe operacionale kanë njohuri dhe ekspertizë për të projektuar, ndërtuar dhe ofruar Hapësirat e Kujdesit Shëndetësor me ritëm për të përmbushur nevojat tuaja individuale. Lehtësirat mund të mobilizohen menjëherë për të lehtësuar kërkesat urgjente të kapaciteteve, ose ne mund të punojmë me ju për të krijuar dhe ofruar një zgjidhje me porosi. Siguria, pajtueshmëria dhe rrugët e pacientit janë kritike për të gjithë vendimmarrjen. 

Nga sallat e operacionit dhe qendrat kirurgjikale te qendrat e diagnostikimit komunitar dhe zgjidhjet e endoskopisë, infrastruktura dhe objektet tona ofrojnë një përvojë superiore si për stafin ashtu edhe për pacientët. 

"Ato janë një zgjidhje me cilësi të lartë; është e bukur, dhe bën atë që thotë në kanaçe dhe ka lehtësitë që kërkoj."
Operacione, rinovim endoskopie

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe