Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Klinikat ambulatore

Krijimi i hapësirës për të rritur kujdesin tuaj ambulator

Objektet tona të klinikës ambulatore ofrojnë mundësinë për t'u kujdesur dhe përpunuar pacientët ambulatorë në zemër të komuniteteve të tyre. Ato mund të pozicionohen brenda kufijve të vendndodhjes së spitalit tuaj për të rritur numrin e pacientëve që mund të trajtoni, gjë që mund të jetë veçanërisht e dobishme gjatë periudhave të rritjes së kërkesës. Ato gjithashtu ofrojnë kapacitet të përkohshëm gjatë rinovimeve që përndryshe do të pengonin aksesin e pacientëve në shërbime.

Ne do të punojmë me ju për të gjetur një dizajn që funksionon për ju dhe ekipin tuaj të kujdesit shëndetësor. Klinikat tona ambulatore mund të konfigurohen me një zonë pritjeje dhe pritjeje së bashku me dhomat e konsultimit/ekzaminimit dhe të pajisen me karakteristika praktike si kabinete ilaçesh. Mund të përfshihen zona shërbimi të pastra dhe të pista, plus një kuzhinë dhe WC me akses për karriget me rrota. 

Do të diskutohen konsiderata praktike si dimensionet e vendit, furnizimi me energji elektrike dhe me ujë, kullimi i papastërtisë dhe telekomunikacioni për të siguruar që gjithçka të funksionojë pa probleme.

Nëse keni nevojë për anëtarë shtesë të ekipit të kujdesit shëndetësor për të punuar në klinikat ambulatore, ne mund ta rregullojmë atë për ju. Ne gjithashtu mund të ofrojmë pajisje mjekësore sipas kërkesës. Është e gjitha pjesë e ofertës sonë të zgjidhjeve gjithëpërfshirëse. 

Zbuloni më shumë rreth tonë staf klinik dhe inventari i pajisjeve.

Klinika Mobile

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K

"Unë kurrë nuk kam gjetur asgjë tjetër Vanguard përveçse të hapur dhe të arritshme dhe ata japin atë që thonë dhe bëjnë".
Prokurimi, Kapaciteti kryesor shtesë dhe rinovimi.

Studimet e rasteve

Spitali i qytetit Peterborough

Një strukturë inovative e "dorëzimit të ambulancës" rrit kapacitetin e pacientit në kohë të ngarkuara dhe mundëson që stafi i ambulancës të ridislokohet për t'iu përgjigjur thirrjeve 999.
Me shume informacion

Spitali Derriford, Plymouth

Një zgjidhje kirurgjikale e lëvizshme dhe modulare me modalitet të përzier është instaluar në bashkëpunim me Spitalet Universitare Plymouth NHS Trust për të ofruar kapacitet shtesë oftalmike në Spitalin Derriford.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe