Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kontaktoni

Suitat tona të endoskopisë ofrojnë një hapësirë të cilësisë së lartë, të sigurt dhe komode

Kompletet tona të endoskopisë janë krijuar për të akomoduar një rrugë të plotë të pacientit dhe mund të përdoren për të kryer një sërë procedurash diagnostikuese dhe terapeutike. 

Çdo komplet endoskopie mund të ndërtohet për t'u përshtatur me kërkesat tuaja. Mund të përfshijë një zonë pritjeje, pranimi dhe shkarkimi, një dhomë konsultimi, qendra dhe WC të pacientëve, WC për stafin dhe një zonë freskuese plus një sërë veçorish të tjera opsionale. Me ajrin mjedisor të filtruar me HEPA dhe sistemet integrale të gazit mjekësor, vakumit dhe pastrimit, si dhe pajisje dekontaminimi dhe ruajtje për endoskopët, suitat tona ofrojnë një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm si për pacientët ashtu edhe për stafin. 

Paketat tona të procedurave të dyfishta lejojnë një fluks të njëanshëm si të stafit ashtu edhe të endoskopëve, duke siguruar që të pastër dhe të pistë të mos kalojnë kurrë me AER të shumëfishtë përçues për të ofruar kapacitet të lartë vëllimi.

Një grup endoskopie për t'ju ndihmuar të përmbushni objektivat tuaja

Kompletet tona të endoskopisë janë të disponueshme në opsione të procedurës së vetme ose të dyfishtë ku ofrohen pajisje dekontaminimi për ripërpunim fleksibël të endoskopit. Ato ofrojnë një mjedis pune të gjerë, të kontrolluar nga klima, me dritë natyrale, të projektuar dhe pajisur në konsultim me stafin e vijës së parë. Ato mund të instalohen brenda disa orësh dhe të bëhen funksionale pas një periudhe të shkurtër vënie në punë.

Në varësi të modelit të zgjedhur, klientët tanë mund të arrijnë një minimum prej 24 ose 48 JAG (Grupi i Përbashkët Këshillues) pikë në ditë.

Njësia e lëvizshme e endoskopisë në dhomë me një dhomë

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
P
R
S

Shpërndarja e zgjidhjeve të paketës së endoskopisë… e shpejtë

Oraret e sakta do të varen nga zgjedhja e objektit, por ky afat kohor tregon se si ne ndjekim shpejt çdo komision.

Fillimisht 3-4 orë 

Dorëzimi i objektit

Java 1 e planit të komisionimit dhe njohjes

Testimi dhe ratifikimi i objektit dhe shërbimeve të tij

Javët 2-3 të planit të komisionimit dhe njohjes

Përqendrohuni në praktikat klinike dhe vendosjen e pajisjeve

Periudha e komisionimit mund të përshpejtohet në rrethana të jashtëzakonshme dhe në varësi të protokolleve tuaja lokale të menaxhimit të rrezikut. 

Një menaxher i shërbimeve klinike me regjistrim klinik aktual (NMC ose HCPC) do të caktohet në objekt për kohëzgjatjen e kontratës dhe do të jetë i pranishëm gjatë periudhës së komisionimit për të ndihmuar me përgatitjet dhe për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje.

Lexoni se si Spitali Basingstoke, Hampshire arritën qëllimin e tyre për të bërë ndryshime rrënjësore në ambientet e tyre për të siguruar që pacientët të merrnin trajtim të menjëhershëm me endoskopi. Paketa jonë celulare u dorëzua, funksionale dhe funksionale brenda dy javësh. 

I gjithë procesi i kolonoskopisë nuk është i këndshëm, por përvoja ime ishte e shkëlqyer. Infermierët miqësorë dhe profesionistë dhe mjekët/teknikët e aftë dhe qetësues e bënë takimin tim të lehtë. Faleminderit".
Pacient me kolonoskopi

Gjetja e një zgjidhjeje që funksionon për spitalin tuaj mund të fillojë këtu…

Kontaktoni

Studimet e rasteve

Spitali i Përgjithshëm Fairfield, Bury

Programi i Reformës Zgjedhore të Mançesterit të Madh, komplet endoskopie me procedura të dyfishta.
Me shume informacion

Spitali Basingstoke, Hampshire

Një grup endoskopie celulare Vanguard është pjesë e strategjisë për arritjen e akreditimit të JAG në Spitalin Basingstoke.
Me shume informacion

Zgjidhjet e kujdesit shëndetësor Vanguard
Njësia 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

crossmenu

Duket sikur jeni në Shtetet e Bashkuara

Ne kemi një faqe të ndryshme (www.q-bital.com) që i përshtatet më mirë vendndodhjes suaj

Click here to change sites

Qëndroni në këtë faqe