Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Нашите апартмани за ендоскопија обезбедуваат висококвалитетен, безбеден и удобен простор

Нашите комплети за ендоскопија се дизајнирани да примат комплетна патека на пациентот и може да се користат за извршување на низа дијагностички и терапевтски процедури. 

Секој пакет за ендоскопија може да биде изграден така што ќе одговара на вашите барања. Може да вклучува места за прием, прием и отпуштање, соба за консултации, заливи и WC за пациенти, WC за персонал и простор за освежување плус цела низа други опционални функции. Со HEPA-филтриран еколошки воздух и интегрален медицински гас, вакуум и системи за чистење, како и опрема за деконтаминација и складирање за ендоскопи, нашите апартмани обезбедуваат безбедна и удобна средина и за пациентите и за персоналот. 

Нашите пакети со двојни процедури овозможуваат еднонасочен проток и на персоналот и на ендоскопите, обезбедувајќи чисти и валкани никогаш да не се вкрстуваат со повеќекратни пропустливи AER за да понудат голем капацитет за јачина на звук.

Опсег за ендоскопија кој ќе ви помогне да ги исполните вашите цели

Нашите комплети за ендоскопија се достапни во опции за единечна или двојна процедура каде што се обезбедени капацитети за деконтаминација за флексибилна репроцесирање на ендоскоп. Тие обезбедуваат пространа работна средина контролирана од климата со природна светлина, дизајнирана и опремена во консултација со персоналот на првата линија. Тие можат да се инсталираат за неколку часа и да станат оперативни по краток период на пуштање во работа.

Во зависност од избраниот модел, нашите клиенти можат да постигнат минимум 24 или 48 JAG (Заедничка советодавна група) поени дневно.

Мобилна единица за ендоскопија во една соба

А
Б
В
Д
Е
Ф
Г
Х
Јас
Ј
К
Л
М
Н
О
П
П
Р
С

Доставување ендоскопски пакет решенија...брзо

Точните времиња ќе зависат од изборот на објектот, но оваа временска рамка покажува како брзо ја следиме секоја провизија.

Почетни 3-4 часа 

Испорака на објектот

Недела 1 на пуштање во работа и план за запознавање

Тестирање и ратификација на објектот и неговите услуги

2-3 недели од пуштање во работа и план за запознавање

Фокусирајте се на клиничките практики и поставувањето опрема

Периодот на пуштање во работа може да се забрза во исклучителни околности и да биде предмет на вашите локални протоколи за управување со ризик. 

Менаџер за клинички услуги со моментална клиничка регистрација (NMC или HCPC) ќе биде назначен во објектот за времетраењето на договорот и ќе биде присутен во периодот на пуштање во работа за да помогне во подготовките и да одговори на какви било прашања.

Прочитајте како на Болница Бесингсток, Хемпшир ја постигнаа својата цел да направат радикални промени во нивните капацитети за да се осигураат дека пациентите добиваат брз третман со ендоскопија. Нашиот мобилен пакет беше испорачан, функционален и оперативен во рок од две недели. 

Целиот процес на колоноскопија не е пријатен, но моето искуство беше одлично. Пријателските и професионални медицински сестри и вештите и смирувачки лекари/техничари го направија мојот термин за брзо време. Ви благодарам".
Пациент со колоноскопија

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница може да започне овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Општата болница Ферфилд, Бури

Програма за изборни реформи во Големиот Манчестер, пакет за ендоскопија со двојна процедура.
Повеќе информации

Болница Бесингсток, Хемпшир

Пакетот за мобилна ендоскопија Vanguard е дел од стратегијата за постигнување акредитација на JAG во болницата Бејсингсток.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница