Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Дневни центри за случаи

Вашата листа на чекање може да се движи побрзо со дополнителни капацитети за дневни случаи

Со дополнителни капацитети можете да го намалите монтажниот притисок врз системот за здравје и да го подобрите задоволството на пациентите. Нашите нарачани капацитети за дневни случаи значително го зголемуваат капацитетот и постоперативниот кревет, поддржувајќи ја клиничката активност во специјализации, вклучувајќи општа хирургија, ендоскопија и пластична хирургија. 

Пациентите можат да бидат примени и отпуштени од установата, овозможувајќи му да работи или поврзан со болницата или како самостоен. Барањата како места за прием и чекање, стандардна операциона сала и сала за анестезија може да се задоволат. Можете да додадете соба за консултации, соблекувална и области за прием/отпуштање. Ако е потребно одделение за опоравување со повеќе заливи, можеме да го конфигурираме и тоа.

Ако ви требаат дополнителни членови на здравствениот тим за да управуваат со објектот за дневен случај, можеме да го организираме тоа за вас. Можеме да обезбедиме и медицинска опрема на барање. Сето тоа е дел од нашата понуда на сеопфатни решенија. 

Откријте повеќе за нашите лекари и инвентар на опрема. 

Ќе се дискутираат практични размислувања како што се димензиите на локацијата, снабдувањето со електрична енергија и вода, нечистотијата и телекомуникациите за да се обезбеди сè да работи непречено. Прочитајте повеќе за нашата услуга за дизајн и изградба.

Нашите болници за посета нудат максимална флексибилност

Нашата болница за посета е комбинација од операциона сала и болничко одделение, специјално конфигурирани да ги задоволат вашите барања и нудат избор на операциона сала со стандардна или ламинарна вентилација. 

Оваа иновативна комбинација на капацитети овозможува целосна патека на пациентот надвор од сопствениот физички простор на болницата, но сепак во просториите на нејзиниот имот. Обично се користи како установа за дневен случај, болницата во посета обезбедува одлично средство за зачувување на протокот на пациенти за време на реновирањето или за обезбедување дополнителен капацитет за дневните хируршки случаи во време на голема побарувачка или кога листите на чекање се високи.

Барањата како што се станица за прием и медицинска сестра, операциона сала со интегрирана површина за чистење, просторија за анестезија и простор за опоравување со 2 кревети, во првата фаза, сите можат да бидат прифатени. Можете да додадете соблекувална и простор за освежување. Ако е потребна интегрална патека до друга установа или болничка зграда, можеме да го средиме и тоа. 

Ќе се дискутираат практични размислувања како што се димензиите на локацијата, снабдувањето со електрична енергија и вода, нечистотијата и телекомуникациите за да се обезбеди сè да работи непречено. Прочитајте повеќе за нашата услуга за дизајн и изградба.

„Повторно би имал театар Vanguard со чукање на срцето“.
Операции, Основен дополнителен капацитет.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Болница Исала, Цволе, Холандија

Новиот модуларен комбиниран центар за лекување ја зголемува ефикасноста во болницата Исала.
Повеќе информации

Болница Витибуш, Пемброкшир

За да обезбеди подобрен проток на пациенти со катаракта, Vanguard испорача мобилна болница во посета на болницата Витибуш за да обезбеди краткорочно зголемување на капацитетот
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница