Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Здравствена заштита и дијагностика на заедницата

Ви дава можност за грижа во заедницата на или надвор од локацијата

Нашите капацитети обезбедуваат сигурен начин да се понуди акутна нега во срцето на заедниците на пациенти.

Некои здравствени услуги не треба да бидат сместени во болница за акутна нега, но недостатокот на соодветна инфраструктура значи дека давателите на услуги немаат друга алтернатива освен да ги позиционираат на лице место. Нашите мобилни здравствени простори ви даваат опции, за да можете да ја одлучите најсоодветната локација и за вас и за вашите пациенти.

Големите даватели на услуги, како што се NHS Trusts, можат да ги користат нашите капацитети за да ја зголемат пристапноста до услугите како што се амбулантските клиники или програмите за ендоскопски скрининг. Помалите даватели на услуги, од ординации на општи лекари до болници во заедницата, можат да користат мобилни капацитети за да добијат поширока автономија, овозможувајќи им да нудат услуги на пациентите надвор од акутната болничка средина.

За болниците кои сакаат да интегрираат решенија за нега, нашиот модел за грижа во заедницата „Преносливост на здравјето“ обезбедува пристап до низа изборни и дијагностички услуги во заедницата. Системот работи преку комбинација на модуларна докинг единица, која може да се инсталира дури и на места со ограничен простор, и мобилни здравствени установи, кои можат лесно и брзо да се поврзат со пристаништето онолку долго колку што е потребно. Ова им овозможува на давателите на услуги, и на нивните пациенти, пристап до квалитетни клинички средини кои можат да се создадат по барање, без потреба од значителни капитални инвестиции. 

Опциите за мобилни објекти вклучуваат операциони сали, одделенија, апартмани за ендоскопија или дневни центри за случаи. Сите се достапни целосно опремени, така што не треба да се купува опрема. Флексибилни опции за персонал се исто така дел од нашата услуга; ние нудиме решение за целосна услуга за давателите на заедницата да ги задоволат потребите на нивните пациенти.

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Доверба на фондацијата NHS на Универзитетот во Јужен Ворвикшир

Мобилен театар Vanguard и клинички тим помагаат да се намали времето на чекање за ортопедска хирургија, локално и за соседните фондови
Повеќе информации

Универзитетската болница Свети Џорџ Фондацијата NHS

Обезбедување простор за да се овозможи целото патување на пациентот, од пристигнување до
испуштање дома – на начин да се максимизира контролата на инфекцијата.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница