Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Повратни информации

Што мислат пациентите за нашите здравствени простори?

За нас е важно секој пациент кој има процедура во некој од нашите здравствени простори да има позитивно искуство. Ние работиме со NHS Trusts и болниците за да се осигураме дека обезбедуваме највисоко ниво на услуга и нега. Ги цениме сите повратни информации; ни помага постојано да се подобруваме.

Еве слика од некои од повратните информации од пациентите што ги добивме.

„Сакам да му упатам комплименти и да му се заблагодарам на тимот на мобилниот (единица Vanguard) во одделението за ендоскопија во општата болница во Лестер. денес. Терминот ми беше за 13 часот и бев виден точно на време. Сè беше добро објаснето, а персоналот беше исклучително љубезен, но и ефикасен и ја направи непријатната процедура што е можно побезболна психички и физички. Сите нивоа на персонал од првата медицинска сестра која ме прими и ја правеше документацијата преку медицинската сестра Изабела која ме држи за рака и ми го одзема умот“.

„Морам да му честитам на секој член на персоналот што го сретнав. Тие беа пријатни, корисни и ме олеснија. Постапката беше брза и безболна. Објектот беше чист и добредојден.”

„Целиот персонал беше неверојатен. Џон кој ја стави мојата канила беше одличен, ме одржуваше смирен и разговараше со мене што навистина помогна. Бев толку скаменет што одев на процедури, но не беше толку лошо како што мислев, а персоналот навистина ми помогна да се смирам и да ме увери“.

„Благодарам што обезбедивте здрава животна средина и чист објект што е задолжителен за примарната здравствена заштита“.

„Целиот персонал е многу љубезен и услужлив, не многу пријатна процедура направи многу помалку непријатна. Многу професионална единица“.

„Многу безбедно, удобно опкружување, персоналот не можеше да биде покорисен и да ве олесни од почеток до крај и да објасни сè толку добро“.

„Целиот процес на колоноскопија не е пријатен, но моето искуство беше одлично. Пријателските и професионални медицински сестри и вештите и смирувачки лекари/техничари ми го натераа назначувањето брзо. Ви благодариме“.

„Персоналот беше многу професионален во својата должност и, исто така, да ме смири пред, за време и по мојата процедура“.

 

Што мислат нашите клиенти за нашите здравствени простори?

Повратните информации од клиентите ни се исклучително важни. Се чувствуваме многу горди кога добиваме позитивни повратни информации од нашите клиенти, како што се примерите подолу.

 

Нашиот персонал и фасилитатори имаат високо знаење

„Имавме поддршка од клинички член на персоналот кој беше многу упатен и искусен. Имаа решенија за сите наши прашања и олеснувачот беше одличен“.

Операции, реновирање на јадрото.

„Ако имате лош клинички советник, нема да ги добиете најдобрите перформанси од единицата и персоналот - тие мора да одат рака под рака. Клиничкиот советник што го имавме беше вистинска продажна точка за Vanguard. Тоа го направи целиот процес многу помазен“.

Операции, реновирање на јадрото.

 

Нашата репутација и нашата способност да се усогласиме со клучните барања на клиентите

„Има неколку играчи со операциони сали на тркала…. нема многу во просторот Vanguard кои се доволно флексибилни за да влезат во паркинг некаде“.

Консултант, Основен дополнителен капацитет.

„Vanguard е сосема различно од било што друго на пазарот, тој е готов театар со приклучок“.

Набавка, Основен дополнителен капацитет.

 

Квалитетот и широчината на нашите услуги се идентификувани како клучни предности од страна на нашите клиенти

„Од нашата организациска гледна точка со театрите, стандардот беше многу добар. Инфраструктурата беше добра, а единиците беа според стандардот – немавме поплаки“. 

Операции, Основен дополнителен капацитет.

„Тие се висококвалитетно решение; прекрасно е и го прави она што го пишува на калајот и ги има условите што ги барам“.

Операции, реновирање на ендоскопија.

 

Клиентите ја ценат нашата сигурност и посветеност на испораката

„Vanguard имаше силен тим за поддршка зад испораката и имплементацијата“.

Набавка, реновирање на јадрото.

 

Кажи ни што ти размислете за нашата услуга

Ве молиме е-пошта [email protected]

 

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница