Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома>
Кариери

Бидете дел од проширувачкиот тим во ОК

Како е да се работи за нас

Ги цениме нашите луѓе и обезбедуваме средина за поддршка за нив да процветаат. 

Продолживме да работиме флексибилно од пандемијата и го препознаваме позитивното салдо на хибридното работење за многу од нашите традиционални улоги за поддршка базирани на канцеларии.

Ние сме поддржувачки и грижлив тим и имаме обучено прва помош за ментално здравје низ нашата популација на вработени и низа бенефиции кои ја поддржуваат нашата благосостојба.

Сакаме да учиме и да го поддржуваме развојот низ бизнисот. Ние обезбедуваме надоместок за професионални членства секоја година и поддржуваме многу од нашите членови на тимот со професионални студии како дел од нивниот развој на кариерата. 

Со брзо растечки тим од преку 150 колеги на меѓународно ниво, нашите вредности дефинираат како работиме со нашите клиенти, внатрешно и надворешно: фокусирани на пациентите; Иновативен; Одговорен; Страствен; Тимска работа.

Резултатите од нашето истражување за ангажманот од 2023 година ја покажуваат нашата посветеност кон нашите луѓе, со 82% позитивен ангажман низ бизнисот.

Во текот на 90% рече на нашата вработена популација во ОК „Би им препорачал да работам овде на пријателите и семејството“ и 98% велат од нашата Клиничка популација „Сакам да работам овде за 12 месеци“.

Нашата визија за луѓе е:

Да им овозможиме на нашите луѓе да постигнат исклучителни резултати. Ова го правиме со создавање на моќни и агилни тимови, поддржани од автентично и сочувствително лидерство и обезбедувајќи инклузивна средина за раст.

Нашите придобивки

Ние нудиме конкурентни пакети за плати и сите наши улоги доаѓаат со следните бенефиции:

Начин на живот 

 • 5 недели годишен одмор (покрај банкарските празници во ОК)

 • Опција за купување/продажба на дополнителна 1 недела годишен одмор

 • Шема за попуст на вработените – онлајн шема за попуст за провајдери на мало, здравје, одмор и начин на живот

 • Пензиска пензија на компанијата (5% придонес на компанијата и 5% придонес на вработените, кој може да се зголеми во секое време)

Благосостојба

 • Плати за боледување на компанијата 

 • Надомест за лекување од грип 

 • План за готовина за здравствена заштита преку Paycare, вклучувајќи готовина за медицински трошоци, здравствен скрининг и алтернативни терапии

 • 24/7 пристап до општ лекар со светско покривање и приватна услуга за рецепти

 • Програма за помош на вработените, вклучувајќи доверливо советување и услуга за помош

 • Животно осигурување (еквивалентно на 4 x годишна плата) 

 • Шема од циклус до работа

 • Служба за професионално здравје

 • Прва помош за ментално здравје преку обучени Први помагачи за ментално здравје низ целата организација

Развој

 • Надомест за годишните професионални членства

 • Поддршка за професионални студии како дел од развојот на кариерата

 

 

Ако се приклучите на нашиот Vanguard Modular бизнис, вашиот пакет поволности ќе се дискутира на интервјуто.

Признание на вработените

Ние редовно ги препознаваме нашите луѓе преку следните активности за препознавање:

 • Препознавање на долг стаж

 • Vanguard ги вреднува наградите

 • Настани за прослави на вработените

Еколошки, социјални и управување

 • Ние нудиме можности за членовите на тимот да се вклучат во активности и иницијативи, вклучително и денови за волонтерство (1 – 3 дена платени) кои ги поддржуваат нашите ESG и обврски

Следниве придобивки зависат од улогата:

 • Компанија автомобил или автомобил додаток

 • Хибридна работа 

 • Бесплатен паркинг – паркинг на лице место вклучувајќи точки за полнење електрични автомобили

 • Трошоци за патување и сместување

Нашите вредности

Избрани од нашите вработени, нашите вредности го поткрепуваат сето она што го правиме.

Испорачуваме клиничка инфраструктура и знаење со брзината потребна за да се прошири капацитетот, да се контролира клиничката патека и да се обезбеди непречена грижа фокусирана на пациентот.

Вредностите на Vanguard Healthcare Solutions беа решени преку консултативна програма за ангажман што вклучуваше учество на целиот наш тим. Ние сме посветени на претставување на овие вредности преку неговите процеси, производи, услуги и интеракции и со внатрешни и со надворешни клиенти.

Вредностите подолу беа избрани со консензус. Тие најдобро ги артикулираат начините на кои обезбедуваме квалитет и вредност за надворешните засегнати страни и за пошироката заедница на пациенти на која и служиме.

Passionate
Страствен
Patient focussed
Фокусирани на пациентот
Responsive
Одговорен
Teamwork
Тимска работа
Innovative
Иновативен

Најдете ја вашата кариера

Без разлика дали уживате во улога со која се соочувате со трпеливост или во улога што го поддржува нашиот растечки бизнис, ние имаме низа можности да ни се придружиме на нашето возбудливо патување додека преминуваме во следната фаза од нашата иднина во остварувањето на нашите амбиции за раст. 

Ние ги постигнуваме нашите цели работејќи заедно како тим усогласен со нашите вредности.

Ние се стремиме да имаме разновидно и инклузивно работно место и силно ги охрабруваме соодветно квалификуваните кандидати од широк спектар на потекла да аплицираат за да се приклучат на нашиот тим.

Тековни слободни работни места

Ние сме растечка организација и бараме посветени и искусни професионалци да ни се придружат, затоа стапете во контакт за да дознаете повеќе за да ни се придружите на возбудлив дел од нашето патување додека растеме и диверзифицираме.

За повеќе детали, ве молиме контактирајте:  [email protected] 

Филтер:

оддел

оддел

Локација

Локација

Лице од продавница

Есекс
Бараме лице за продавница за да се приклучи на нашиот тим.
Прикажи и примени

Технички директор на групата

На национално ниво
Сега бараме искусен технички директор да се приклучи на нашиот тим.
Прикажи и примени

Администратор за деловни системи

Глостер / Хибрид
Сега бараме администратор за деловни системи за да се приклучи на нашиот тим.
Прикажи и примени

Проценител на приправник

Хибрид
Сега бараме проценител на приправник за да се приклучи на нашиот тим.
Прикажи и примени

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница