Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Хируршки центри

24/7 оперативни процедури за да ги надополнат вашите постоечки театри

Нашите капацитети за оперативни процедури нарачани можат да ви понудат сигурно, безбедно решение за секогаш присутните предизвици со капацитетот со кои се соочува вашата болница во низа специјалности и типови процедури.

Нашите нарачани капацитети за оперативни процедури можат да обезбедат грижа 24/7 - вклучувајќи ламинарен проток - заедно со областите пред и по операцијата. Тие помагаат да се намали притисокот во моменти на најголема побарувачка од пациентите и да се одржи основната грижа за пациентот во висококвалитетна клиничка средина за време на периоди на реновирање на болницата.

Тие се искористени за да се намалат листите на чекање за специјалности, вклучувајќи офталмологија, ОРЛ, стоматолошка, ортопедска и општа хирургија.

Ако ви требаат дополнителни членови на здравствениот тим за да управуваат со хируршкиот центар, можеме да го организираме тоа за вас. Можеме да обезбедиме и медицинска опрема на барање. Сето тоа е дел од нашата понуда на сеопфатни решенија. 

Откријте повеќе за нашата клиничко екипирање и инвентар на опрема.

Modular operating Theatre
„Од нашата организациска гледна точка со театрите, стандардот беше многу добар. Инфраструктурата беше добра, а единиците беа според стандардот - немавме поплаки.
Операции , Основен дополнителен капацитет

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Универзитетската болница Свети Џорџ Фондацијата NHS

Обезбедување простор за да се овозможи целото патување на пациентот, од пристигнување до
испуштање дома – на начин да се максимизира контролата на инфекцијата.
Повеќе информации

Болница Дерифорд, Плимут

Мобилно и модуларно хируршко решение со мешан модалитет е инсталирано во соработка со University Hospitals Plymouth NHS Trust за да се обезбеди дополнителен офталмолошки капацитет во болницата Дерифорд.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница