Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Политика за колачиња

Датум на стапување во сила: 24-август-2023 година
Последно ажурирано: 24-авг-2023

 

Што се колачиња?

 

Како користиме колачиња?

 

Видови колачиња што ги користиме

 

Управувајте со поставките за колачиња

Поставки за колачиња

Можете да ги промените вашите параметри за колачиња во секое време со кликнување на горното копче. Ова ќе ви овозможи повторно да го посетите банерот за согласност за колачиња и да ги промените вашите преференции или веднаш да ја повлечете согласноста.

Покрај ова, различни прелистувачи обезбедуваат различни методи за блокирање и бришење колачиња што ги користат веб-локациите. Можете да ги промените поставките на вашиот прелистувач за да ги блокирате/бришете колачињата. Подолу се наведени врските до документите за поддршка за тоа како да управувате и бришете колачиња од главните веб-прелистувачи.

Хром: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Сафари: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Ако користите кој било друг веб-прелистувач, посетете ги официјалните документи за поддршка на вашиот прелистувач.

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница