Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Нашите капацитети

Работејќи со вас за да ја максимизирате грижата за пациентите

Ги препознаваме секојдневните притисоци со кои се соочуваат болниците и горди сме што нудиме широк спектар на иновативни вселенски решенија. Можете брзо да го проширите капацитетот на вашата здравствена заштита со нашите високофункционални, специјализирани интегрирани клинички средини кои се погодни и за рутински и за сложени процедури. 

Нашите специјализирани клинички и оперативни тимови имаат увид и експертиза да дизајнираат, градат и испорачуваат здравствени простори со темпо за да ги задоволат вашите индивидуални потреби. Објектите може веднаш да се мобилизираат за да се ублажат итните барања за капацитет, или можеме да работиме со вас за да создадеме и испорачаме решение по нарачка. Безбедноста, усогласеноста и патеките на пациентот се клучни за секое донесување одлуки. 

Од операциони сали и хируршки центри до дијагностички центри во заедницата и решенија за ендоскопија, нашата инфраструктура и капацитети нудат супериорно искуство и за персоналот и за пациентите. 

„Тие се висококвалитетно решение; прекрасно е и го прави она што го пишува на калајот и ги има условите што ги барам“.
Операции, реновирање на ендоскопија

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница