Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт
Дома

Нашите рамки

Планови за набавки прилагодени на вашите потреби.

Ние сме специјалисти за нудење решенија за здравствени установи кои се поддржани од нашите клинички услуги. Овие можат да бидат стандардизирани или нарачани, изнајмени или купени, во зависност од вашите барања. 

Ние нудиме низа опции за склучување договори и можеме да работиме на вашите капитални или оперативни приоритети за расходи. Нашите здравствени простори се достапни на неколку различни рамки за едноставност и практичност. Нашиот тим ќе ве води низ опциите и ќе ве води на секој чекор од патот. 

Нашите Рамки

Клинички управувани услуги на NHS SBS

 • Референтен број на договор/Идентификациски број – Модуларни згради SBS 10091
 • Лот 3 – Модуларни единици за здравствена заштита за купување
 • Лот 4 – Модуларни здравствени единици за изнајмување

Преглед

 • Рамковниот договор има три лота кои обезбедуваат сеопфатна покриеност во областа на обезбедување на управувана услуга 
 • Областите на трошење вклучуваат, но не се ограничени на, дијагностика, дијагностичко снимање, бубрежни, лаборатории за катетери, деконтаминација и услуги за одржување
 • Рамковниот договор обезбедува опции за решенија за OEM или неутрални добавувачи или за поддршка на консултантски услуги

Рамковни придобивки:

 • OJEU избегнување
 • Директни договори за доделување на одобрени добавувачи – навремен и усогласен пат до пазарот 
 • Мини натпревари за нарачани барања може да помогнат да се постигнат конкурентни резултати
 • Решение од крај до крај – опсег на области за трошење и добавувачи, консултантски услуги и договор за отповикување
 • Посебна поддршка на проектот – експертски ресурс на основа на плаќање за развој на спецификации, ангажирање на засегнатите страни, спроведување мини натпревари
 • Широк избор на добавувачи за да се одразат повеќе области на трошење
 • Целосна географска покриеност на ОК
 • Флексибилни договорни услови – Услови и услови на договорот за рамковниот договор и условите за отповикување напишани специјално за оваа Рамка од Милс и Рив

Синџир на снабдување на NHS

 • Управувана опрема и решенија за клинички услуги (MECSS)
 • Лот 1 – Краткорочни до среднорочни решенија за клиничка услуга
 • Лот 2 – Долгорочно управувана опрема и решенија за клиничка услуга

Преглед

 • Овој рамковен договор нуди пристап до услуги кои обезбедуваат целосно нарачана управувана опрема и решенија за клинички услуги во, но не ограничувајќи се на, средина за снимање или театар
 • Овие услуги, обезбедени со или без персонал, можат да поддржат исполнување на клучните цели поврзани со услугите и да помогнат во намалувањето на заостанатиот број на пациенти, што резултира со потенцијал за побрза дијагноза на пациентот
 • Клиентите можат да го изберат обезбедувањето на услугата, должината на договорот и добавувачот

Рамковни придобивки:

 • Услуги за управувана опрема — испорака на програми за замена на опрема заснована на приходи 
 • Испорака на дијагностички центри во заедницата, намалување на времето за дијагностицирање на пациентот
 • Национални програми за скрининг од крај до крај (резервација, скенирање и известување) на пр., здравствени проверки на белите дробови 
 • Можности за заштеда преку Multi-Trust Aggregation, овозможувајќи им на клиентите да ги комбинираат нивните барања за услуги за да постигнат подобра вредност
 • Го премостува јазот кога старата опрема е деактивирана и инсталирана е нова опрема
 • Обезбедување услуги на пациенти во итни случаи, каде што фиксната локација станува нефункционална

Crown Commercial Solutions – Offsite Construction (Лот 2 — Здравство)

 • RM6184 Offsite Construction Solutions
 • Лот 2 – потЛот 2.1 — Здравство

Преглед

 • RM6186 Offsite Construction Solutions Framework им овозможува на организациите од јавниот сектор проектирање, изработка, физичка испорака и изградба или монтажа и одржување на монтажни згради, како и директен пристап до производителите за целосен асортиман на решенија за изградба надвор од локацијата 
 • Услугите обезбедени со овој договор ќе ви понудат алтернатива на традиционално изградената средина. Ќе можете да купите или ангажирате решенија надвор од локацијата кои се дизајнирани и произведени според одредена спецификација 
 • Добавувачите ќе произведуваат решенија надвор од локацијата и физички ќе ги достават до вашата локација за инсталација, со што ќе се намалат и прекините и времето на испорака 
 • Овој договор ќе биде место каде што треба да се оди, во случај на национална или локална потреба и за постојани и за привремени згради

 

Рамковни придобивки:

 • Користи најнова технологија и современи методи на градба (MMC) да се промовираат иновациите и ефикасноста
 • Поддржува индустриски иницијативи во одржливост, брзо плаќање, социјална вредност и јаглеродна нето нула
 • Применува принципи на игротека за изградба
 • Нуди комплетно решение за пакет со клуч на рака — се што е потребно за решение за градба надвор од локацијата може да се пристапи преку оваа рамка
 • Одобрување од добавувачот преку ригорозен процес на селекција
 • Опции за договор — Нов инженерски договор (NEC), Заеднички договор за трибунал (JCT), договор за партнерство во проектот (PC2000), договор за договор за алијанса (TAC-1)
 • Доставува вредност за парите
 • Стандардни цени – максималните цени се фиксни за првите две години од договорот за рамковен договор
 • Можности за дополнително намалување на цените преку понатамошна конкуренција, рано вклучување на изведувачот и ефективно управување со ризикот во директното доделување
 • Поддржува употреба на пристапи на трошоци за целиот живот во трошењето на јавниот сектор (ја разгледува вкупната цена на производот или услугата во текот на неговиот животен век)

Комерцијални решенија на NHS (модуларни/претходно изработени решенија)

 • Модуларни/монтажни решенија за градење
 • Референтен број на NHSCS = 5028-3946
 • Лот 1 – Каталог на производи
 • Лот 2 – Купување и изнајмување на модуларни/префабрикувани згради
 • Лот 3 – Нарачана

Преглед

 • Модуларни/префабрикувани згради често се користат од организациите на NHS за да се задоволат зголемената побарувачка за објекти. Тие обезбедуваат исплатливо решение за брзо воспоставување згради, без прекин на услугите
 • NHS Commercial Solutions воспостави Рамковен договор за модуларни/пред-фабрикувани градежни решенија до кој се достапни сите NHS организации и организациите од поширокиот јавен сектор

 

Рамковни придобивки:

 • Брз и усогласен пат до пазарот — покрива широк опсег на модуларни/префабрикувани згради достапни за купување или изнајмување
 • Овозможува објекти нарачана - дизајниран, конструиран, испорачан, инсталиран и одржуван според барањата на клиентите
 • Достапно за сите NHS организации и поширокиот јавен сектор во Англија, Велс, Шкотска и Северна Ирска
 • Палета градежни решенија може да се испорача преку рамката, вклучувајќи мали и големи операции (општ лекар и стоматолошки), одделенија и театри и единици за привремен третман

Лондонски здравствен конзорциум (MB2 - Набавка и инсталација на модуларни згради)

 • Набавка и монтажа на модуларни згради (MB2)
 • Лот 4 – Постојани здравствени згради
 • Лот 5 – Постојани здравствени згради 

Преглед

 • Рамковниот договор LHC за модуларни згради (проектирање, производство, снабдување и монтажа) е достапен за организациите од јавниот сектор во Англија, Шкотска и Велс и претставува едно од портфолиото за изградба, проширување и реновирање на LHC
 • Целосно во согласност со OJEU, Modular Buildings Framework им овозможува на организациите од јавниот сектор лесен пристап до произведени надвор од локацијата, волуметриски и панелизирани системи за згради

 

Рамковни придобивки:

 • Посветеност да се испорача опиплива социјална вредност и придобивки за заедницата, задоволување на локални и регионални потреби
 • Амбиција да оставите општествено наследство секогаш кога е можно при работа со клиенти и назначени компании 
 • Го промовира, идентификува, имплементира и го следи влијанието на овие вредносни капитали во текот на целиот век на Рамковниот. Ова може да биде поддржано од иницијативи за социјална вредност и придобивки за заедницата, заедно со испораката на работите и договорите за услуги за задоволување на локалните и регионалните потреби

ESPO (Модуларни згради за здравствена заштита – изнајмување и купување)

 • Рамковен референтен број = m953-22
 • Модуларни згради за здравствена заштита - изнајмување и купување
 • Лот 2А – Модуларни згради за здравствена заштита – изнајмување
 • Лот 2Б – Модуларни згради за здравствена заштита – Купување

Преглед

 • Лот 2Б опфаќа купување на здравствени згради за различни намени, вклучувајќи операциони сали, одделенија, лаборатории, аптеки, хируршки лекари, одделенија за А и Е, стоматолошки операции и чекални. Тој нуди минимална гаранција од 5 години
 • Лот 2А може да се користи ако одлучите да вработите, наместо да купите. Ја има истата минимална гаранција од 5 години и е достапна за периоди на изнајмување од 26 недели

Рамковни придобивки:

 • Целосно усогласен со законодавството за набавки на ОК/ЕУ
 • Достапен е широк опсег на цени овозможувајќи директни можности за повик за секој специфичен модуларен тип на градба
 • Одобрени добавувачи – сите наведени во рамката беа оценети за време на процесот на набавка за нивната финансиска стабилност, искуство, искуство и техничка и професионална способност
 • Без дополнителни трошоци – тоа што го гледате е она што го плаќате 
 • Однапред договорени услови и услови поткрепете ги сите нарачки
 • Придобивки од социјална вредност може да се добијат

Грофицата на болницата Честер (Модуларни решенија со клуч на рака/ЦДЦ)

 • Предлог национален динамички систем за купување (DPS) за капитални решенија со клуч на рака и дијагностички центри во заедницата
 • Референтен број = DPS/11/CTS/21/AB
 • Лот 1 – Капитални решенија со клуч на рака
 • Лот 2 – Дијагностички центри во заедницата

Преглед

Грофицата на болницата Честер за комерцијални набавки додели национален DPS со повеќе добавувачи за капитални решенија со клуч на рака и дијагностички центри во заедницата со множества 1 и 2

Договорот овозможи набавка на капитални решенија со клуч на рака, вклучувајќи работи и опрема, за дијагностички центри во заедницата за да се задоволат потребите на здравствените работници и нивните пациенти

Рамковни придобивки:

 • Бесплатен пристап до DPS, заштедувајќи време и трошоци за набавка
 • Еден добавувач може да испорача еден или повеќе од елементите поврзани со изградбата: снабдување со опрема, оспособувачки работи, проектирање и изградба, управување со капацитети и финансирање
 • Едноставен договор за набавка на капитална опрема и оспособувачки работи заштедува време и обезбедува усогласеност
 • Достапни се договори за управување со капацитети со опции за одржување и сервисирање
 • Палета на добавувачи со докажано искуство во обезбедувањето решенија со клуч на рака и дијагностички центри во заедницата 
 • Опсегот може да вклучува опции за финансирање, ако е потребно
 • Усогласен пат за специјалистички работи потребни за поставување дијагностички центри во заедницата

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница