Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Оперативни сали

Ви помага да ги исполните зголемените хируршки барања

Во моменти на најголема побарувачка, или ако киното се затвора за поправки, можете да се обратите кај нас за брзи, сигурни и безбедни решенија што ќе ја одржат вашата листа на хируршки интервенции во движење. Нашите објекти со ламинарен проток, ултра чисти, стандардни и хибридни мобилни и модуларни операциони салони можат да бидат изградени според вашите барања. Повеќе театри може да се поврзат со други мобилни или модуларни типови објекти, вклучително и одделенија, за да се обезбеди објект за дневен случај.

Нашите здравствени простори им обезбедија на болниците низ ОК со клинички капацитет за низа општи и специјализирани хируршки специјализации, вклучувајќи породилно, ортопедска замена и ревизии на зглобови, кардиоваскуларни, спинални и гинеколошки процедури.

Сите установи може да се користат 24/7, а ние можеме да обезбедиме високо искусен тим на лекари за да ги оперира. На барање може да се набави и дополнителна медицинска опрема. Сето тоа е дел од нашата понуда на сеопфатни решенија.

Откријте повеќе за нашата клиничко екипирање и инвентар на опрема.

Оперативните сали реализирани без компромис

Потребни ви се простори за здравствена заштита кои се прецизно конфигурирани да ги задоволат потребите на хируршкиот тим и тоа е она што го доставуваме секој пат. Сите барања, како што се просторија за анестезија, соблекувална, валкана помошна област или простор за опоравување со 2 кревети, во прва фаза, може да се задоволат. Ако е потребна интегрална патека до друга установа или болничка зграда, можеме да го средиме и тоа. 

Нашите хибридни операциони сали може да се конфигурираат да сместат КТ скенери и други напредни медицински уреди за снимање, како што се фиксирани C-Arms и MRI скенери за да помогнат при минимално инвазивни хируршки процедури. 

Ќе се дискутираат практични размислувања како што се димензиите на локацијата, снабдувањето со електрична енергија и вода, нечистотијата и телекомуникациите за да се обезбеди сè да работи непречено.

Прочитајте повеќе за нашата услуга за дизајн и изградба.

„Vanguard е сосема различно од било што друго на пазарот, тој е готов театар со приклучок“.
Набавка, Основен дополнителен капацитет.
А
Б
В
Д
Е
Ф
Г
Х
Јас
Ј
К
Л
М

Мобилна операциона сала

Нашите објекти со ламинарен проток, ултра чисти, стандардни и хибридни мобилни и модуларни операциони салони можат да бидат изградени според вашите барања. Повеќе театри може да се поврзат со други мобилни или модуларни типови објекти, вклучително и одделенија, за да се обезбеди објект за дневен случај.

Студии на случај

Болница Басетлав, Донкастер

Мобилни операциони сали во болницата Басетлау, Донкастер и Басетлау NHS Trust
Повеќе информации

Бакингемшир здравствена заштита NHS Trust

Во болницата Стоук Мандевил беше инсталиран мобилен ламинарен тек, кој го зголемува офталмолошкиот капацитет, изведувајќи дури 400 процедури во период од 10 дена.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница