Мобилна навигација

Генерички селектори
Само точни совпаѓања
Барај во насловот
Пребарувајте во содржината
Избор на типови на објава
Контакт

Решенија на одделот за итни случаи

Побрз пристап до тријажа и третман

Нашите единици за помали повреди (MIUs) можат да бидат поставени блиску до одделот за итни случаи во болницата, обезбедувајќи им на пациентите алтернативен пат за лекување. 

Многу потребната тријажа што ја обезбедуваат MIU им овозможува на пациентите со помалку сериозни повреди да се лекуваат побрзо, оставајќи го одделот за итни случаи да има приоритет да им помогне на пациентите со сериозни или опасни по живот повреди и болести.

MIUs може да го подобрат целокупното искуство на пациентот бидејќи повеќе луѓе може да се лекуваат брзо, ефективно и во најудобната можна средина. Нашите капацитети може да се искористат за да се создаде пакет на нарачани простори обезбедувајќи целосна клиничка средина каде што пациентите можат да бидат резервирани, да се подготват, да добијат третман и да закрепнат.

Привремениот МИУ може да им помогне на болниците да се справат со дополнителната побарувачка за време на особено зафатени времиња, како што се зимските месеци.

Ако ви требаат дополнителни членови на здравствениот тим за да работат во МИУ, можеме да го организираме тоа за вас. Можеме да обезбедиме и медицинска опрема на барање. Сето тоа е дел од нашата понуда на сеопфатни решенија. 

Откријте повеќе за нашата клиничко екипирање и инвентар на опрема.

 

Прочитајте како создадовме иновативно решение за предавање на брза помош за градската болница во Питерборо

Како инсталиравме мобилен објект со 8 заливи за пациенти кои чекаат прием во одделот за итни случаи.

Прочитајте сега

Да се направи предавањето помалку стресно и за пациентите и за здравствениот персонал

Им помагаме на болниците да го намалат притисокот врз нивната итна и итна помош со инсталирање на здравствени простори кои обезбедуваат капацитет за апликации како што се предболнички третман, предавање на брза помош, места за чекање во кревет и одложен трансфер на нега. 

Нашите капацитети за предавање амбулантни возила можат да работат деноноќно, обезбедувајќи добредојден, смирувачки простор за пациентите додека чекаат тријажа откако ќе пристигнат во болницата со брза помош. Здравствениот простор може да се конфигурира и со капацитети за пациентите и со персоналот, вклучувајќи тоалети, соблекувални и медицински гасови за да се осигура дека е клинички висококвалитетен, како и удобен. 

Брзо распоредливи, целосно усогласени, мобилни објекти може да се имплементираат во рок од неколку недели. Потраен, однапред дизајниран, модуларен центар за итна нега може да биде оперативен за околу 60 дена, или скроено решение, можеби единица за помали повреди или одделение со 24 кревети, во рок од неколку месеци.

Ако ви требаат дополнителни членови на здравствениот тим за да работат во установата, можеме да го организираме тоа за вас. Можеме да обезбедиме и медицинска опрема на барање. Сето тоа е дел од нашата понуда на сеопфатни решенија. 

Прочитајте како создадовме иновативно решение за предавање на брза помош за Градската болница во Питерборо со инсталирање на мобилен објект со 8 заливи за пациенти кои чекаат прием во одделот за итни случаи.

Откријте повеќе за нашата клиничко екипирање и инвентар на опрема.

„Како што се приближувавме до нашиот напорен зимски период, знаевме дека ни треба дополнителен објект за да ни помогне да го решиме недостатокот на капацитет во нашиот оддел за итни случаи. Ги разгледавме опциите и стана очигледно дека Vanguard може брзо да одговори на нашата итна зимска потреба“.
Главен извршен директор, Основен дополнителен капацитет

Наоѓањето решение кое работи за вашата болница започнува овде…

Стапи во контакт

Студии на случај

Блекпул наставни болници Фондацијата НХС

Модуларно одделение во болницата Блекпул Викторија
Повеќе информации

Градската болница во Питерборо

Иновативната установа за „предавање на брза помош“ го зголемува капацитетот на пациентите во зафатени времиња и овозможува персоналот на брзата помош да биде прераспореден за да одговори на повиците на 999.
Повеќе информации

Vanguard здравствени решенија
Unit 1144 Regent Court, The Square, Gloucester Business Park, Gloucester, GL3 4AD

Е-пошта:
[email protected]
crossmenu

Изгледа дека сте во САД

Имаме различна локација (www.q-bital.com) која подобро одговара на вашата локација

Click here to change sites

Останете на оваа страница